Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΜΥΚΟΝΟΣ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Δήλια Ακαδημία Νέας Μουσικής: Συναυλίες Καλοκαίρι 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Δήλια Ακαδημία Νέας Μουσικής: Συναυλίες Καλοκαίρι 2019
0.0
Περιγραφή
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Μύκονος φιλοξενεί 50 καταξιωμένους συνθέτες και εκτελεστές σύγχρονης κλασσικής μουσικής από όλο τον κόσμο μεταξύ 7 και 16 Ιουνίου 2019. 

Η Δήλια Ακαδημία Νέας Μουσικής είναι μια διεθνής θερινή ακαδημία για συνθέτες και ηχητικούς καλλιτέχνες που διοργανώνεται από υπό την αιγίδα του Γρυπαρείου Πολιτιστικού κέντρου, της ΔΕΠΠΑΜ και του Δήμου Μυκόνου, με επίτιμο πρόεδρο τον Γιώργο Απέργη και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αλέξανδρο Σπύρου. 

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η Ακαδημία υποδέχεται σημαντικές προσωπικότητες και σύνολα από το χώρο της νέας μουσικής. Το διεθνούς φήμης Klangforum της Βιέννης καθώς και το δυναμικό ΤΑΚ Ensemble από τη Νέα Υόρκη θα ερμηνεύσουν έργα προσκεκλημένων συνθετών και καθηγητών, ενώ στα σεμινάρια σύνθεσης θα διδάξουν ο Beat Furrer, ο Samir Odeh-Tamimi, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο Αλέξανδρος Σπύρου. 

Μεταξύ των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας περιλαμβάνονται σεμινάρια σύνθεσης, διήμερο συμπόσιο νέας μουσικής, workshops, πρόβες και συναυλίες. Το ρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανοίξουν η πιανίστα Claudia Pérez Iñesta και ο τσελίστας Dan Weinstein με συναυλία στις 7 Ιουνίου, ώρα 19:30 στο Γρυπάρειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις συναυλίες.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017