Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΛΑΡΙΣΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
-
2_o Φεστιβάλ open nights "(Σ)τροφή": 3_η εβδομάδα
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
2_o Φεστιβάλ open nights "(Σ)τροφή": 3_η εβδομάδα
0.0
Σύνοψη
Το 2o φεστιβάλ Open Nights, με τίτλο (Σ)τροφή και θέμα την Τροφή, στο Δημοτικό θέατρο ΟΥΗΛ από 6-29/1/2017, θα ασχοληθεί με την έννοια της τροφής σε πνευματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η τροφή, είτε αυτή είναι πνευματική, είτε ανάγκη του σώματος να ανταπεξέλθει στο δεδομένο της ζωής, αποτελούν κατευθύνσεις του θέματος που επιδέχονται περαιτέρω ερμηνείες. Αυτές οι διαφορετικές ερμηνείες και προσεγγίσεις, είναι και η αφορμή για την πολυεπίπεδη συζήτηση τόσο με τους καλλιτέχνες και τους θεωρητικούς, όσο και το ίδιο το κοινό. 

3η εβδομάδα
Πέμπτη 19/1 στις 20:00
Πολιτισμός και διατροφή
Ο Σύλλογος Πολιτισμολόγων Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, θα παρουσιάσουν την επίδραση της διατροφής στον ελληνικό πολιτισμό. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 20/1 στις 21:15
"Χοντρή", ένα χοροθεατρικό σόλο. Χορογραφία: Μαρία Ραπτοτάσιου, χορός: Ρούλα Καραφέρη και -Vago tedosio- Dance Singularity, μια μουσική /εικαστική performance που καταργεί τις παραδοσιακές αισθητικές αντιλήψεις στη τέχνη. Ο μουσικός Vago tedosio φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες διαφορετικών ιδιοτήτων για δημιουργία έργων που συγχωνεύουν τη μουσική με το λόγο, την κίνηση και την εικαστική δράση. Κινείται και εργάζεται ανάμεσα στην Αθήνα, το Βερολίνο και το Λονδίνο. Είσοδος: 5€

Σάββατο 21/1 στις 21:15
Ομάδα χορού BelleVille της χορογράφου Ελ. Πλιακοστάθη με το έργο "όριο θραύσης" (Αθήνα) και
Ομάδα Α43, "(Σ)το τραπέζι", η κίνηση που υπάρχει γύρω από τις συμπεριφορές, τους ρόλους, τις καταστάσεις που δημιουργούνται γύρω από ένα τραπέζι για φαγητό.
Μια νεοσύστατη ομάδα χορού (Αθήνα). Είσοδος: 5€

Οι δύο ομάδες θα εισηγηθούν σεμινάρια στο Μύλο: Κυριακή 22/1
-Σύγχρονου Χορού με την Ελισάβετ Πλιακοστάθη από 13:00-15:00
-Αυτοσχεδιασμού με την Άννα Απέργη από 15:00-17:00.

Κυριακή 22/1
"Φιλααναγνωσία": μαθητές παρουσιάζουν το αγαπημένο τους βιβλίο με καινοτόμους τρόπους και τη χρήση τέχνης και τεχνολογίας.
Ένα project με την συνεργασία της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας. Είσοδος ελεύθερη.

Σεμινάριο "pocket video"- ή πώς να φτιάχνεις απλά βίντεο με το κινητό! Στο χώρο της έκθεσης. Απευθύνεται σε ηλικίες από 13 χρονών: 17:00-19:00 (Είσοδος ελεύθερη με δηλώσεις συμμετοχής).
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Δείτε αναλυτικά στο παραπάνω κείμενο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια στο [email protected] και στο τηλ.6983390425. 
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017