Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΛΑΡΙΣΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
-
2_o Φεστιβάλ open nights "(Σ)τροφή": 2_η εβδομάδα
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
2_o Φεστιβάλ open nights "(Σ)τροφή": 2_η εβδομάδα
0.0
Σύνοψη
Το 2o φεστιβάλ Open Nights, με τίτλο (Σ)τροφή και θέμα την Τροφή, στο Δημοτικό θέατρο ΟΥΗΛ από 6-29/1/2017, θα ασχοληθεί με την έννοια της τροφής σε πνευματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η τροφή, είτε αυτή είναι πνευματική, είτε ανάγκη του σώματος να ανταπεξέλθει στο δεδομένο της ζωής, αποτελούν κατευθύνσεις του θέματος που επιδέχονται περαιτέρω ερμηνείες. Αυτές οι διαφορετικές ερμηνείες και προσεγγίσεις, είναι και η αφορμή για την πολυεπίπεδη συζήτηση που ανοίγεται τόσο με τους καλλιτέχνες και τους θεωρητικούς, όσο και το ίδιο το κοινό. 

2η εβδομάδα
Πέμπτη 12/1 στις 20:00
Λογοτεχνική Performance. Οι ποιητές Θάνος Γώγος, Κώστας Λάνταβος και Σωτήρης Παστάκας διαβάζουν ποιήματά τους στον εκθεσιακό χώρο του θεάτρου Ουήλ. Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 13/1 στις 21:15
-"Χοντρή" ένα χοροθεατρικό σόλο. Χορογραφία: Μαρία Ραπτοτάσιου, χορός: Ρούλα Καραφέρη και η ομάδα Two Parts με διαδραστική ποίηση που "καταλύει τα τείχη εσωστρέφειας του ποιητή και απαλλάσσει το κείμενο από τη σιωπή του"
Η ομάδα TwoParts αποτελείται από τις ποιήτριες Μαρουσώ Αθανασίου και Ηλέκτρα Λαζάρ (Αθήνα). Είσοδος: 5€

Σάββατο 14/1 στις 21:15
Η θεατρική ομάδα "Φωσφόροι" με το έργο "Το καλτσάκι", μια παράσταση αφιερωμένη σε όλους αυτούς που επιμένουν να είναι ο εαυτός τους, μέσα σε έναν κόσμο που ζει το μύθο του...Η ομάδα είναι γνωστή και αγαπημένη στο κοινό της πόλης, με το "Καμπαρέ των νεκρών" και το "Κυρίως Υδρογόνο" (Βόλος)
Είσοδος: 5€ 

Κυριακή 15/1
"Φιλααναγνωσία": μαθητές παρουσιάζουν το αγαπημένο τους βιβλίο με καινοτόμους τρόπους και τη χρήση τέχνης και τεχνολογίας.
Ένα project με τη συνεργασία της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας στις 11:00. Είσοδος ελεύθερη

Σεμινάριο "pocket video"- ή πώς να φτιάχνεις απλά βίντεο με το κινητό! Στο χώρο της έκθεσης. Απευθύνεται σε ηλικίες από 13 χρονών: 17:00-19:00 (Είσοδος ελεύθερη με δηλώσεις συμμετοχής).
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Για τις τιμές δείτε στο παραπάνω κείμενο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια στο [email protected] και στο τηλ.6983390425 
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017