Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΛΑΜΙΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική

Tonis Sfinos: summer party στην Λαμία

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Tonis Sfinos: summer party στην Λαμία

0.0
Περιγραφή
Ο ζωντανός θρύλος που περπάτησε στο φεγγάρι της παγκόσμιας showbiz είναι πια κοντά μας και η τιμή μας τεράστια να τον υποδεχτούμε, το δέος ανυπέρβλητο, η συγκίνηση τρομακτική... το ρίγος διαπεραστικό όπως το φλογερό βλέμμα του... TΟΝΙS SFINOS... Ο καταρράκτης της έντασης έρχεται κοντά μας…
 
Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση. Επέστρεψε και φέτος με την διασκευασμένη επιτυχία του Λάκη Τζορντανέλλι το κορίτσι του φίλου μου.

Ο Τόνις, όπως έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως international showman, φέρνει κοντά σας μια παραγωγή που θα σας ταρακουνήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βάζοντας τα χίππικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90 μπορεί πλέον να σου εγγυηθεί "Αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες" και όπως λέει και ο ίδιος:
"Είστε μάγκες ρέι?"
Tonis Sfinos & The Playmates

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Οίτης.

Ανακοίνωση:
Αναβάλλεται η συναυλία του Tonis Sfinos που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Ιουλίου και μεταφέρεται την Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Προπώληση: 10€
Πόρτα: 12€ 

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών "Χώρα" (Λελέικα Υπάτης, Τηλ. 2231051075)
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, ανοικτά καθημερινά 09.00 - 21.00 & Σάββατο 10.00 - 14.00, τηλ. 2231043333)  

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017