Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΛΑΜΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

"Πιτζάμα σέσιονς" Μουσικές από σπίτι, μουσικές για σπίτι

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Πιτζάμα σέσιονς" Μουσικές από σπίτι, μουσικές για σπίτι

0.0
Περιγραφή
Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, συνεχίζει να σχεδιάζει και να προτείνει μια σειρά από πρωτότυπες δράσεις στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση όλες και όλοι από το σπίτι με ένα μόνο κλικ!

Μπορεί, αυτή την περίοδο, συναυλίες να μην γίνονται, η μουσική όμως δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει. Η Τεχνόπολη μας παρουσιάζει τα… "Πιτζάμα σέσιονς", μια σειρά μουσικών βίντεο φτιαγμένων από το σπίτι για να ακούγονται –πού αλλού;- στο σπίτι! 

Μαζί με τον Θέμο "Apicos" Ρίζο και τα NMA Studios, εκμηδενίζει όλες τις αποστάσεις και, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας, φέρνει κοντά, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 20.00, τις πιο αγαπημένες μπάντες της εγχώριας σκηνής, νέους και ανερχόμενους (και όχι μόνο…) μουσικούς και τραγουδοποιούς, πρώτα μεταξύ τους και μετά κοντά σε όλους και όλες εμάς.

Εκείνοι μένουν σπίτι και, φορώντας τις πιο καλές πιτζάμες τους, πολύχρωμες, ριγέ, με αρκουδάκια ή παπάκια, τις ρομπ ντε σάμπρ τους ή τις χνουδωτές παντόφλες τους, πιάνουν τις μπαγκέτες, τα μικρόφωνα και τις κιθάρες τους και από την πολυθρόνα ή το κρεβάτι τους, λίγο πριν το μαγείρεμα ή λίγο μετά το μπάνιο, παίζουν μαζί με τη μπάντα τους, τους φίλους και τις φίλες τους, ένα αγαπημένο τους (και αγαπημένο μας) ή ένα ολοκαίνουριο κομμάτι και το μοιράζονται μαζί μας.

Το πρώτο ραντεβού αυτή την Τετάρτη 15 Απριλίου στις 20.00 στη σελίδα της Τεχνόπολης στο Facebook!

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020