Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΛΑΜΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Online Σεμινάριο Πολιτιστικής Επικοινωνίας με τον Άρη Ασπρούλη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Online Σεμινάριο Πολιτιστικής Επικοινωνίας με τον Άρη Ασπρούλη

0.0
Περιγραφή
To Σεμινάριο Πολιτιστικής Επικοινωνίας που εισηγείται στην Artens o κοινωνιολόγος, θεατρικός συγγραφέας και Διευθυντής Επικοινωνίας & Προβολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Άρης Ασπρούλης, ακολουθώντας τις οδηγίες για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 τη φετινή άνοιξη θα πραγματοποιηθεί online. 

Το μάθημα, πρόκειται να επικεντρωθεί σε θεωρητικές προσεγγίσεις και πρακτικά ζητήματα, εργαλεία εργασίας και τεχνικές επικοινωνίας, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους τα κατάλληλα εμπειρικά κλειδιά για να κατανοήσουν το πώς επικοινωνείται ένα έργο τέχνης, ένας καλλιτέχνης, μια καλλιτεχνική δράση, ένας καλλιτεχνικός θεσμός ή οργανισμός και ένα πολιτιστικό γεγονός. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν πλήρη εικόνα για το πώς χτίζεται από την αρχή έως το τέλος η επικοινωνία μιας καλλιτεχνικής δράσης: από την κατασκευή της είδησης και τη δημιουργία της εικόνας - ταυτότητας, στη σύνταξη του δελτίου τύπου, στο στήσιμο της φωτογράφισης και την επεξεργασία των εικόνων, στην εύρεση χορηγών επικοινωνίας και στο κλείσιμο συνεντεύξεων κ.ο.κ. 

Την τελευταία ώρα του μαθήματος φιλοξενείται -σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του- ένας ειδικός καλεσμένος από τον χώρο του πολιτισμού, ο οποίος με την εμπειρία του φωτίζει πτυχές της Πολιτιστικής Επικοινωνίας οι οποίες κρίνονται ως χρήσιμες για την πλήρη κατανόηση των εννοιών και των πρακτικών που αναπτύσσονται στο μάθημα. Καλεσμένοι με αλφαβητική σειρά είναι οι: 

Μαριάννα Κάλμπαρη (Καλλιτεχνική Διευθύντρια – Θέατρο τέχνης Καρόλου Kούν)
Τώνια Καράογλου (Κριτικός Θεάτρου - Αθηνόραμα)
Γεωργία Οικονόμου (Αρχισυντάκτρια Πολιτισμού - Infowoman)
Έρρικα Ρούσσου (Αρχισυντάκτρια Πολιτισμού – Athens Voice)
Βασιλική Τρουφάκου (Ηθοποιός)
Μιλτιάδης Φιορέντζης (Ηθοποιός)

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.


*Στο μάθημα περιλαμβάνονται προαιρετικά επισκέψεις σε θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια
Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020