Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΛΑΜΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

ADAF Live - ADAF Kids Live

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

ADAF Live - ADAF Kids Live

0.0
Περιγραφή
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), ανταποκρινόμενο στο ύψος των περιστάσεων και σε πλήρη σύγκλιση με το #DigitalSolidarityGR, προσφέρει από τo Σαββατο 11 Απριλίου, και για τη διάρκεια της καραντίνας, μία σειρά από live ηλεκτρονικές αναμεταδόσεις εικαστικού ενδιαφέροντος για μικρούς και μεγάλους.

Tο παγκόσμιο κοινό θα μπορεί να απολαύσει ζωντανά μοναδικής αισθητικής video art, animation για μικρούς και μεγάλους, βίντεο από τις καλύτερες performance και installation, καθώς και αφιερώματα σε καλλιτέχνες και εικαστικά κινήματα. Επιπλέον, στα 16 χρόνια παρουσίας του, το ADAF έχει φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι μιλούν για την σύγχρονη τέχνη, την εμπειρία που έζησαν στο ADAF και που ελπίζουν να ξαναζήσουν το συντομότερο.

Το πρόγραμμα των ενηλίκων θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 19:00 και για μία ώρα, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα προβάλλεται και πρόγραμμα κατάλληλο για μικρά και μεγάλα παιδιά "ADAF Kids Live" στις 11:00 και για μια ώρα. Τα ειδικά αφιερώματα θα ανακοινώνονται χωριστά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ και θα προβάλλονται στην απογευματινή ζώνη των ενηλίκων. Η live εκπομπή θα είναι προσβάσιμη στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitch καθώς και στο κανάλι του φεστιβάλ στο Youtube.

Ακολουθούν τα link αντιστοίχως:
Facebook facebook.com/ADAFgreece
Twitch twitch.tv/ADAFgreece
Youtube bit.ly/ADAFgreeceYoutube
Website www.adaf.gr

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020