Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική

Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας 2019

Συναυλίες - Live

Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας 2019

0.0
Περιγραφή
Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται για ένατη χρονιά φέτος, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και συναυλιών που διαρκούν από τον Νοέμβριο 2019 έως και τον Απρίλιο 2020 με νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και δεξιοτέχνες της κιθάρας – και όχι μόνο- από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συναυλίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις, gala κιθάρας και μουσικοί διαγωνισμοί κιθάρας είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της πόλης, καθώς και οι επισκέπτες της. Κάθε μήνα, παρουσιάζονται δύο μουσικές εκδηλώσεις σε τρεις υπέροχους πολιτιστικούς χώρους της Καλαμάτας: στο Αμφιθἐατρο "Θεόδωρος Αγγελόπουλος", στο Studio Μεγάρου Χορού και στο Αμφιθέατρο Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας διοργανώνεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση "ΦΑΡΙΣ", το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Φίλων των Δημοτικών Καλλιτεχνικών Σχολών Καλαμάτας, "ΤΕΡΨΙΣ" υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του καθηγητή Αντώνη Κουφουδάκη και την επιμέλεια του διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Στάθη Γυφτάκη. Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Πραγματοποιείται προς τιμήν του μεγάλου σολίστ, συνθέτη και παιδαγωγού της κιθάρας, με διεθνή αναγνώριση, του Γεράσιμου Μηλιαρέση, μαθητή του θρυλικού Andres Segovia.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Δείτε που παίζεται (2)

Φωτογραφίες & Βίντεο (8)
Πρόγραμμα (2)
2 στην περιοχή ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Εισιτήρια

Δείτε αναλυτικά στο παραπάνω link.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017