Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας 2019

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας 2019

0.0
Περιγραφή
Πέρυσι γιόρτασε τα 10 του χρόνια και φέτος το 11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας αλλάζει, μεγαλώνει και μεταμορφώνεται σε μια εκδήλωση με πλούσιο περιεχόμενο, που θα αφήσει εποχή στην πόλη της Καλαμάτας!

Ξεκίνησε το 2008, ως ένα εθελοντικό φεστιβάλ του Οργανισμού Νεολαίας και Εκπαίδευσης Κ.Α.ΝΕ., με σκοπό να προσφέρει ανοικτό πεδίο έκφρασης στις τέχνες και τα αθλήματα του δρόμου. Μουσικές, γκράφιτι, skates, street dance και θέατρο έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Μέσα στα χρόνια, ωστόσο, από ένα μικρό φεστιβάλ που έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, σε μια παραμελημένη πλατεία της πόλης, μετατράπηκε σε ένα διεθνές 4ήμερο φεστιβάλ, από το οποίο περνούν συνολικά περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες, ενώ αποκορύφωμα όλων των παραπάνω ήταν το τιμητικό σήμα της EFFE κι η ένταξή του στη μεγάλη οικογένεια των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, μια πολύ σημαντική διάκριση και αναγνώριση του έργου του.

Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, Social Waste, Πέτρος Μάλαμας και 6 ακόμη σχήματα θα μας χαρίσουν όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, dirt bikes, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops, προβολές και πάρα πολλά άλλα, όπως κάθε χρονιά.

Χώρος:
ΑΣΟ Παμίσου (δίπλα στο φράγμα Παμίσου) -Τ.: +30 27211 10740.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Νεανικό/ ανέργων ημέρας: 10€ (μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας) 

Προπώληση ημέρας: 13€ 

Νεανικό/ ανέργων τριημέρου: 25€ (μέχρι 22 ετών με επίδειξη ταυτότητας/ κάρτας ανεργίας) 

Προπώληση τριημέρου: 30€ 
Στην είσοδο / ημέρα συναυλίας: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: (από 3 Ιουλίου)
• Μαμρα
• Tricky
• Mezebar Gazoza
• Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη
• ΑΣΟ Παμίσου
Πανελλαδικά:
• Seven Spots, WIND

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017