Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

"Dämmerung" ζωντανή διαδικτυακή θεατρική παράσταση

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Dämmerung" ζωντανή διαδικτυακή θεατρική παράσταση

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 100'

"Dämmerung"
Ένα παιχνίδι του νου.
Βασισμένο στο ομότιτλο έργο του Θανάση Τριαρίδη.

Η πρώτη ζωντανή διαδικτυακή θεατρική παράσταση στην Ελλάδα, από την πλατφόρμα του Zoom, στο σπίτι σου. Ή όπου θέλεις εσύ.

Ένας εναντίον ενός. Σε μια πνευματική μονομαχία εξ αποστάσεως. Με δύο παίκτες κάθε φορά, έναν τρίτο να "μοιράζει" και τους θεατές να μετέχουν κατά βούληση. Με αγάπη και σεβασμό στους κανόνες. Αλλά χωρίς προκαταλήψεις. Χωρίς ταμπού. Για μια "αιματοχυσία σε ένα σταροχώραφο", όπως γράφει στον υπότιτλο του έργου ο συγγραφέας. Μόνο που αυτή η αιματοχυσία και αυτό το σταροχώραφο σε ακολουθούν όπου πας.

Σε μια θεατρική αρένα με σκηνικό χρόνο κοινό για όλους και χώρο όποιον καθένας επιλέξει. Με κανόνες χαρτοπαιξίας κι αναφορές από το Fight club μέχρι το Jumanji. Στο διαδικτυακό σύμπαν των εφαρμογών γνωριμιών και του live chat στην εποχή της βιντεοκλήσης. Σε μια λέσχη απόκρυφου group therapy. Γιατί στο Dämmerung μπορείς να είσαι όποιος επιλέξεις να είσαι, όπου επιλέξεις να είσαι. Και να εκφράσεις όποια άποψη θέλεις. Και να κάνεις ό,τι θέλεις. Κι ό,τι γίνει. Στ' αλήθεια.

Ο Νικόλας Ανδρουλάκης και η καλλιτεχνική συμμορία Ντουέντε εξερευνούν ένα αχαρτογράφητο μονοπάτι-πρόκληση για τις παραστατικές τέχνες. Συνεχίζοντας να εξελίσσουν διαρκώς το Θέατρο της Πραγματικότητας και την ολιστική μεθοδολογία που επιτρέπει να γράφονται τα έργα από τους ίδιους τους ήρωες. Κάθε βράδυ απ' την αρχή. Στο σημείο επαφής της σκηνικής με την κοινωνική πραγματικότητα. Με πρωταγωνιστές και καλεσμένους έκπληξη. Στην πρώτη παράσταση εξ ολοκλήρου δημιουργημένη από -και για- το διαδίκτυο. 

Συντελεστές
Δραματουργία-σκηνοθεσία: Νικόλας Ανδρουλάκης
Σκηνικά-κοστούμια-εικαστική επιμέλεια-φωτογραφίες-γραφιστικά: Ντουέντε
Παραγωγή: Rembrandt and the Cat & Ντουέντε·

* Όλα θα συμβούν μέσω δορυφόρων
** Οι ερμηνευτές θα αποκαλυφθούν μόνοι τους.
*** Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους

Πληροφορίες με την αγορά του εισιτηρίου.

Φωτογραφίες & Βίντεο (8)

Εισιτήρια

Εισιτήριο: 7€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020