Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

"Ioannina Lake Festival" 2022

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Ioannina Lake Festival" 2022

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση: Το festival αναβάλλεται.

To Ioannina Lake Festival επιστρέφει ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο για ένα τριήμερο φωτιά, γεμάτο μουσική, χρώματα και ψυχαγωγικές δράσεις δίπλα από την λίμνη!

Στις 17, 18 & 19 Ιουνίου σε μία εντυπωσιακά τεράστια έκταση στην Λιμνοπούλα, μοναδικοί καλλιτέχνες θα ξεσηκώσουν το stage, ενώ ψυχαγωγικές all day δραστηριότητες θα είναι ανοιχτές και δωρεάν προς το κοινό! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το colour_boom_day! Κι όλα αυτά, φυσικά, μέσα σε ένα eco friendly κλίμα!

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την δημιουργική απασχόληση και την αδρεναλίνη θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις από το πρωί ενώ dj_set θα δώσουν τον χορευτικό παλμό στο festival!
Ματούλα Ζαμάνη, Πυξ- Λαξ, Josephine, Alcatrash, Εισβολέας, Χατζηφραγκέτα, Toquel, Κομπανία Βέρδη, Baildsa, Στέλιος Κοτίδης, Γίναμε the band, Βαγγέλης Κοσίνας θα είναι στην σκηνή για να μας χαρίσουν τρεις υπέροχες μουσικές βραδιές δίπλα από την λίμνη!

Day 1
Την πρώτη μέρα του festival μας υποδέχονται στην σκηνή του festival η Ματούλα Ζαμάνη, ο Εισβολέας και οι Χατζηφραγκέτα σε ένα μοναδικό μουσικό πάντρεμα για να μας ταξιδέψουν μουσικά στα καλοκαίρια της καρδιάς μας, όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν!
Opening act: Γίναμε_the_band

Day 2
H δεύτερη μέρα συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον με ψυχαγωγικές all day family friendly δράσεις! Καγιακ, παιχνίδια επιβίωσης, DIY things, Zumba και πολλές ακόμη εκπλήξεις !Το βράδυ on stage του festival οι Πυξ-Λαξ, η Κομπανία Βέρδη και οι Baildsa θα μας ξεσηκώσουν και θα μας στροβιλίσουν σε ξέφρενους ρυθμούς!
Opening act: Στέλιος Κοτίδης

Day 3
Τρίτη και χρωματιστή, colour boom day! Ενώ οι ψυχαγωγικές δράσεις θα συνεχίζονται, η μέρα-θεσμός επιστρέφει για να ρίξει οικολογικά χρώματα παντού! Φυσικά μετά από τέτοιο ξέφρενο χρωματιστό πανηγύρι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Josephine, oι Alcatrash και ο Toquel που θα βάλουν φωτιά στα μικρόφωνα!
Opening act: Βαγγέλης Κοσίνας

Χώρος: Κολυμβητήριο ΠΕΑΚΙ Λιμνοπούλα

Δείτε που παίζεται (0)

Open Space
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

30€ για όλες τις ημέρες
13€ ανά ημέρα

Προπώληση: Viva.gr (online), Κέντρο Νέων Ηπείρου, Dr.Refill, Dust & Cream, Jerry's Foodtruck, Tickets Ioannina

Είσοδος ελεύθερη για παιδιά έως 8 ετών με απαραίτητη συνοδεία κηδεμόνα 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo