Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

"Τυμπανοπατήματα" του Τζιάνι Ροντάρι στο θέατρο Μορφές

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Τυμπανοπατήματα" του Τζιάνι Ροντάρι στο θέατρο Μορφές

0.0
Περιγραφή
Το Θέατρο Μορφές παρουσιάζει ένα διαδραστικό παιχνίδι που βασίζεται σε 6 διαφορετικές ιστορίες του δάσκαλου, δημοσιογράφου και συγγραφέα Τζιάνι Ροντάρι. Ποιος είπε ότι κάθε ιστορία πρέπει να έχει ένα μόνο τέλος; Στον Τζιάνι Ροντάρι δεν άρεσαν ποτέ οι κανόνες…

Να λοιπόν το αποτέλεσμα. Στα "τυμπανοπατήματα" τα παιδιά καλούνται να παίξουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να σκεφτούν…
Οι ηθοποιοί προτείνουν τρεις διαφορετικούς επιλόγους σε κάθε ιστορία… τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν αυτόν που προτιμούν ή ακόμη και να προτείνουν ένα δικό τους τέλος!

Ένα τύμπανο με μαγικές ιδιότητες, συναντά ένα γάτο ταξιδευτή, μπαίνει στο σπίτι του παράξενου κύριου με την τηλεόραση, μας καλεί να ακούσουμε νυχτερινές φωνές, ταξιδεύει στον πλανήτη των φαντασμάτων που δεν μπορούν να τρομάξουν κανένα, μαθαίνει ένα σκυλάκι να γαβγίζει και σ’ ένα στρατιώτη την αλληλεγγύη και τη συμπόνια.
Όλα αυτά με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων θεατών!!!

Συντελεστές:
Θεατρική μεταφορά -Σκηνοθεσία: Γιάννα Κεφάλα
Σκηνικά: Άννα Χιλετζάκη
Κοστούμια: Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς
Φώτα /Ήχος: Νίκος Αρετάκης

Παίζουν οι:
Τάσος Καϊσαρλής, Γιάννα Κεφάλα, Πόπη Λουλουδάκη, Ρένα Πασπάτη, Δομήνικος Ταβερναράκης, Ιάσονας Χριστοδούλου, Σίμος Χριστοδούλου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 8€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020