Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
(C)ART&LIFE 2017
A
Φεστιβάλ

Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2019

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ηράκλειο - Καλοκαίρι 2019

0.0
Περιγραφή
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν από τον Ιούλιο μέχρι την Σεπτέμβριου στα Κηποθέατρα "Ν. Καζαντζάκης", "Μ. Χατζιδάκις" καθώς και στην Πύλη και την Πλατεία "Βηθλεέμ".

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 160 παραστάσεις εκ των οποίων οι 50 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Πρόκειται για θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, θέατρο σκιών, συναυλίες, αφιερώματα, βραδιές παραδοσιακής μουσικής και χορού, αλλά και 55 προβολές ταινιών στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου συμμετέχουν 100 ντόπια πολιτιστικά σχήματα που έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την σημαντική δουλειά που κάνουν στον χώρο του πολιτισμού. 

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα.

Σημείωση:
Το πρόγραμμα στην ατζέντα είναι ενδεικτικό.

Ανακοίνωση:
Η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση "Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης" που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζακης" ακυρώνεται.

Αναβολή παράστασης: 
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, Κωμική Όπερα του G.B. Pergolesi με τίτλο "La Serva Pa drona" μεταφέρεται το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Ανοικτό θέατρο "ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ" στις 21:30".

Μεταφορά παράστασης:
Από το γραφείο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για την  Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου στο Κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης" λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ για το  Σάββατο 14/09 στον ίδιο χώρο στις 21:00

Αναβολή συναυλίας:
Η προγραμματισμένη συναυλία για την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019:
από το Γιώργο Τσαντάκη "Κρητικοί Μουσικοί Δρόμοι" Αναβάλλεται. (Η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα)

Αναβολή εκδήλωσης:
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Ηρακλείου ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση του, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη 17-9-2019, αναβάλλεται λόγω πένθους.
Η εκδήλωση αυτή μαζί με τη βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου, που είναι εισακτέοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα διεξαχθεί την περίοδο των Χριστουγέννων στο Θεατρικό Σταθμό. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δείτε αναλυτικά στο παραπάνω link.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017