Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Sani Festival 2023: Tom Odell Live

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Sani Festival 2023: Tom Odell Live

0.0
Περιγραφή
Ο Tom Odell έρχεται στη Χαλκιδική στο πλαίσιο του Sani Festival στις 12 Αυγούστου 2023. Ο καλλιτέχνης έχει πει για τη μουσική ότι μπορεί να λειτουργήσει ως "ένα τεντωμένο χέρι που ανακουφίζει από τη μοναξιά". Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η μουσική του έχει απήχηση στους πληγωμένους. Εξάλλου, ήταν με το ντεμπούτο του εκτεταμένο έργο, "Songs from Another Love", που ο Άγγλος μουσικός έγινε διάσημος - κέρδισε ένα βραβείο BRIT και ένα βραβείο Ivor Novello και έκανε έναν κριτικό να αναφερθεί στη στοιχειωμένη φωνή του ως "διαποτισμένη με σπαρακτικό σκοτάδι".

Ως αριστοτεχνικός πιανίστας, το πιάνο έχει κεντρικό ρόλο στη μουσική του Odell και μάλιστα σε κάθε κομμάτι του. Εμπνευσμένος από τη μεγαλύτερη αδελφή του που ξεκίνησε μαθήματα, ο νεαρός Odell άρχισε να μαθαίνει ο ίδιος σε ηλικία επτά ετών και είχε ήδη στρέψει το χέρι του στη σύνθεση από τη στιγμή που έγινε εννέα ετών. Δεν πρέπει λοιπόν να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Odell αναφέρει τον Elton John ως τεράστια επιρροή: ο πρώτος του δίσκος ήταν το "Goodbye Yellow Brick Road" του καλλιτέχνη.

Άλλοι σπουδαίοι που έχουν εμπνεύσει τον τραγουδοποιό είναι ο Jeff Buckley, ο Bob Dylan, ο Leonard Cohen και η Joni Mitchell. Ωστόσο, είναι η μαγευτική ενέργεια του David Bowie που θεωρείται ότι ο Odell φέρνει στη σκηνή, όπως θα βιώσουν οι θαυμαστές που έχουν συγκεντρωθεί στο Sani Hill αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο καλλιτέχνης θα κάνει καντάδα στο Sani Hill με τις δυνατές μελωδίες του, μιλώντας απευθείας στην καρδιά του κοινού του.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

VIP: 120€
VIP: 80€
Ζώνη Α: 60€
Ζώνη Β: 40€
Γενική Είσοδος: 25€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo