Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Sani Festival 2023: Stavros Xarchakos Live

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Λαϊκή Μουσική

Sani Festival 2023: Stavros Xarchakos Live

0.0
Περιγραφή
"Το παρελθόν είναι η βάση για το μέλλον μας, το οποίο είναι πιο λαμπρό όταν προβάλλει και επαναφέρει τον ιστορικό μας πλούτο". Ένα συναίσθημα που θα μπορούσε εύκολα να εφαρμοστεί στη μουσική προσφορά του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη, Σταύρου Ξαρχάκου.

Με τα αριστουργηματικά έργα του, ο συνθέτης έχει αγκαλιάσει τον πλούτο της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, βρίσκοντας έμπνευση στις ιστορικές μελωδίες που η καθεμία αφηγείται μια ιστορία και έχουν επιβιώσει μόνο και μόνο επειδή μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Χρησιμοποιώντας τη δική του οπτική, συνδυάζει τη λαϊκή μουσική με ορχηστρικούς ήχους, δημιουργώντας φρέσκες -σχεδόν επαναστατικές- ενορχηστρώσεις που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος και συμβάλλουν στον καθορισμό του μουσικού μας μέλλοντος.

Μέσα από μια έντεχνη ανάμειξη αρχέγονων νοτών με σύγχρονα μουσικά εργαλεία, η συναυλία του Ξαρχάκου θα ξυπνήσει αναμνήσεις και θα πυροδοτήσει ένα ανακουφιστικό αίσθημα νοσταλγίας στους Έλληνες, ενώ παράλληλα θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας και το ελληνικό πνεύμα μέσα από τη μελωδική οικειότητα.

Ερμηνευτές: Αποστολάκης, Αλέξης Παρχαρίδης, Ηρώ Σαΐα 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

VIP: 100€
VIP: 70€
Zώνη A: 50€
Zώνη B: 30€
Γενική Είσοδος: 20€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo