Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Sani Festival 2023: Sarah Brightman Live

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Sani Festival 2023: Sarah Brightman Live

0.0
Περιγραφή
Η διεθνούς φήμης σοπράνο Sarah Brightman έρχεται στην Ελλάδα στις 29 Ιουλίου 2023 στο πλαίσιο του Sani Hill Festival. Γνωστή για το εύρος της φωνής της που ξεπερνά τις τρεις οκτάβες, η Sarah ήταν πρωτοπόρος στο κίνημα της κλασικής crossover μουσικής και είναι η μόνη καλλιτέχνης που έχει βρεθεί ταυτόχρονα στην κορυφή των charts χορού, κλασικής και κλασικής crossover μουσικής του Billboard.

Η φωνή της έχει ηχήσει σε εμβληματικά θέατρα, αρένες, καθεδρικούς ναούς και μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ έχει ερμηνεύσει δύο φορές το τραγούδι του θέματος των Ολυμπιακών Αγώνων, πρώτα στη Βαρκελώνη το '92 και στη συνέχεια το 2006 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, οι οποίοι μεταδόθηκαν τηλεοπτικά σε πάνω από 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Το 2022, ηχογράφησε τη νέα εκδοχή του Εθνικού Ύμνου του Ηνωμένου Βασιλείου με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Το έργο της Sarah ξεπερνά κάθε μουσικό είδος, καθώς συνδυάζει επιδέξια ένα πλήθος επιρροών και εμπνεύσεων για να δημιουργήσει έναν μοναδικό ήχο και όραμα. Σήμερα, συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams παγκοσμίως και έχοντας λάβει περισσότερα από 180 χρυσά και πλατινένια βραβεία σε περισσότερες από 40 χώρες, παραμένει μεταξύ των ερμηνευτών με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Εκτός από τη μουσική, η Sarah συμμετέχει επίσης έντονα σε εξέχουσες φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές δράσεις: το 2012 ορίστηκε Πρέσβειρα της UNESCO για την Ειρήνη, ενώ το 2021 ανανέωσε τη δέσμευσή της ως Πρέσβειρα της UNESCO για την υποστήριξη του βιώσιμου τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Sarah έχει συνεργαστεί με τον Andrea Bocelli και τον Jose Carreras, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει εντυπωσιακά ως η αυθεντική Christine Daaé στην παγκοσμίου φήμης παράσταση "Το Φάντασμα της Όπερας" τόσο στη σκηνή του West End όσο και στο Broadway.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

VIP: 500€
VIP: 290€
Ζώνη Α: 145€
Ζώνη Β: 95€
Γενική Είσοδος: 50€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo