Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Sani Festival 2023: Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu Live

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Sani Festival 2023: Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu Live

0.0
Περιγραφή
Ο καταξιωμένος σαξοφωνίστας της τζαζ, Jan Garbarek, επιστρέφει στο Sani Festival αυτό το καλοκαίρι, στις 26 Αυγούστου 2023. Συνεχώς εξελισσόμενος καθ' όλη τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του, ο Νορβηγός βιρτουόζος αναζητούσε πάντα νέους και διαφορετικούς ήχους. Από τις μουσικές παραδόσεις της χώρας του μέχρι τους αυτοσχεδιαστικούς μεσαιωνικούς τρόπους, τους ρυθμούς της Μέσης Ανατολής και την παγκόσμια τζαζ, έχει ψάξει να βρει την "κοινή γλώσσα", όπως την περιγράφει ο ίδιος, για να "ταιριάζει στον τόνο, την υφή και το συναίσθημα κάθε διαφορετικής μουσικής". Αυτή η αλάνθαστη περιέργεια είναι ξεκάθαρα παρούσα στο μότο της ζωής του καλλιτέχνη: "τίποτα δεν μένει ποτέ ακίνητο. Και σε κανένα σημείο δεν πρέπει να ισχυριστείς, "ναι, τώρα έφτασα κάπου"". Αν και κατά κάποιο τρόπο ο Garbarek το έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό, όντας ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του οργάνου του.

Στο πέρασμα των χρόνων, ο τεχνικός δάσκαλος έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους, όπως ο Keith Jarret, ο Charlie Haden, ο Egberto Gismonti, ο Gary Peacock, ο John McLaughlin, ο Jon Abercrombie και οι Hilliard Ensemble, καθώς και με τη δική μας Ελένη Καραΐνδρου.

Παίζοντας το σαξόφωνο με ευαισθησία και τρυφερότητα, ο Jan Garbarek με το συγκρότημά του, στο οποίο συμμετέχει ο Trilok Gurtu, θα εντυπωσιάσει το Sani Hill με μια αξέχαστη βραδιά μουσικής δεξιοτεχνίας και καλλιτεχνικής υπεροχής, όπως καμία άλλη φέτος το καλοκαίρι, καθώς θα ενθουσιάσουν με μια βραδιά τζαζ και μουσικής του κόσμου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

VIP: 120€
VIP: 80€
Ζώνη Α: 60€
Ζώνη Β: 40€
Γενική Είσοδος: 25€ 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo