Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΚΕΡΚΥΡΑ
(C)ART&LIFE 2020

Phaex Festival 2024

0.0
Περιγραφή
Το σημαντικό φεστιβάλ, που ρίχνει τα φώτα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στο νησί των Φαιάκων, επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην Κέρκυρα!

Το φετινό ραντεβού έχει "κλειδώσει" από την 1η ως και τις 5 Αυγούστου στην Κέρκυρα. Το lineup ανεβάζει το επίπεδο ξανά, με τη συμμετοχή πασίγνωστων διεθνών αλλά και local acts, όπως οι I Hate Models, Chris Liebing, Deborah De Luca, KAS:ST, Miss Monique, Traumer, Adiel, Cirkle, Ate, κ.ά. και έπεται η δεύτερη φάση ανακοίνωσης των ονομάτων.

Περισσότεροι από 80 καλλιτέχνες, DJs και live acts, 15.000 άτομα όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο, σε 15 εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αποτυπώνουν την εμπειρία όσων βρέθηκαν στις δύο πρώτες διοργανώσεις του Phaex Festival.

Από τα πιο ζωντανά και εκρηκτικά dancefloors του νησιού, σε μεγαλοπρεπή ενετικά μνημεία αναγνωρισμένα από την Unesco για την ιστορική και πολιτιστική τους σημασία, κι από μεγάλες παραγωγές σε μαγικούς ανοιχτούς χώρους στη φύση, στο καθηλωτικό μπλε του Ιονίου, το PHAEX υπόσχεται μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Όλα έχουν ως κεντρικό σημείο τήξης τον ήχο αναγνωρισμένων διεθνών καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής, και Ελλήνων DJs, σε ξεχωριστές τοποθεσίες, παράλληλα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, υπό το πρίσμα της νυχτερινής διασκέδασης.

Οι χώροι που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι το Corfu Golf Club και το Loco Dance Club ενώ θα πραγματοποιηθεί και το καθιερωμένο Boat Party στις 5 Αυγούστου. 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (11)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΚΕΡΚΥΡΑ

Εισιτήρια

Από 25€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo