Περιγραφή
Διάρκεια: 120'
Στις αρχές του Οκτώβρη, το Αφενός Κινούμαι φιλοξενεί ένα τριήμερο flamenco, με παραστάσεις και σεμινάρια χορού και τραγουδιού.
Το σχήμα Respiro Flamenco (Γαβριήλ Μπορμπόλης στην κιθάρα, Ελεάννα Γκαγκούλη στο τραγούδι και Νεφέλη Μπένου στον χορό) χαρίζει δύο live performances, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ταξιδεύοντας το κοινό με τους ρυθμούς της Ανδαλουσίας.
Παράλληλα πραγματοποιούνται δύο σεμινάρια: "Εισαγωγή στον Χορό Flamenco" (Σάββατο και Κυριακή, 11:30–13:30, χωρίς απαραίτητη εμπειρία ή ειδικά παπούτσια), όπου οι συμμετέχοντες διδάσκονται μέρος μιας απλής χορογραφίας με ζωντανή μουσική, και "Γνωριμία με το Τραγούδι Flamenco" (Σάββατο, 13:30–15:00, ελάχιστη συμμετοχή 5 άτομα), με ιστορική αναδρομή, βασική ορολογία και διδασκαλία παραδοσιακών letras με συνοδεία κιθάρας.
Συντελεστές:
Κιθάρα: Γαβριήλ Μπορμπόλης
Τραγούδι: Ελεάννα Γκαγκούλη
Χορός: Νεφέλη Μπένου