Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης

Μένουμε Σπίτι - Διάφορα

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης

0.0
Περιγραφή
Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης εγκαινιάζει την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του με το διήγημα του Παν. Μουλλά "Το πιάνο". Στόχος της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης είναι να κάνει προσιτά στο ευρύ κοινό έργα που κυκλοφόρησαν εκτός εμπορίου, αλλά και να συγκεντρώσει δημοσιευμένα και αδημοσίευτα κείμενα που αφορούν τους τίτλους της εκδοτικής παραγωγής του ΜΙΕΤ.

• Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι αναρτήσεις που αναπαράγουν ηλεκτρονικά μεμονωμένες εκδόσεις εκτός εμπορίου, οι οποίες έγιναν είτε ως ευχετήριες εκδόσεις είτε για να τιμήσουν σημαντικούς εκπροσώπους των νεοελληνικών γραμμάτων. Πρόκειται συχνά για σπάνια και δυσεύρετα κείμενα, κατά κανόνα ανέκδοτα όσο ζούσαν οι συγγραφείς τους, πολλά από τα οποία απόκεινται στα αρχεία του ΜΙΕΤ.
• Η θεματική της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης θα εμπλουτίζεται σταδιακά και με μια δεύτερη κατηγορία αναρτήσεων: κείμενα που βοηθούν το αναγνωστικό κοινό να ανακαλύψει σημαντικά έργα και να τα προσεγγίσει καλύτερα. Στην ενότητα αυτή, αφιερωμένη κάθε φορά σε ένα βιβλίο ή στον / στην συγγραφέα του, συγκεντρώνονται δημοσιευμένες και αδημοσίευτες παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, βιβλιοκριτικές, καθώς και εκτενή αποσπάσματα από το εκάστοτε έργο.

Πληροφορίες εδώ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΧΑΝΙΑ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020