Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Online προβολή ρεσιτάλ πιάνου της Αλεξίας Μουζά από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Κλασική μουσική - Όπερα, Μένουμε Σπίτι - Μουσική, Δωρεάν μουσική

Online προβολή ρεσιτάλ πιάνου της Αλεξίας Μουζά από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

0.0
Περιγραφή
Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από το σπίτι, δωρεάν, επιλεγμένες εκδηλώσεις της καλλιτεχνικής περιόδου 2019 – ’20.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες από το κανάλι του ΠΣΚΗ στο YouTube καθώς και από την ιστοσελίδα www.cccc.gr. Αξίζει να τονιστεί ότι όλες οι εκδηλώσεις θα παραμένουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα και στο κανάλι του ΠΣΚΗ στο YouTube, έτσι ώστε να μπορεί το κοινό να τις παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

• Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 20:00
Κύκλος | Μουσική Δωματίου
Αλεξία Μουζά | πιάνο

Η βραβευμένη πιανίστα Αλεξία Μουζά ερμηνεύει έργα των Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Robert Schumann, Frédéric François Chopin και Sergei Rachmaninoff. Συνδέοντας τον κλασικισμό με τις μουσικές φόρμες τριών από τους κορυφαίους Ρομαντικούς συνθέτες, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια παρουσιάζει δεξιοτεχνικά έργα του πιανιστικού ρεπερτορίου.
Η συναυλία δόθηκε στις 7 Μαρτίου 2020 στην Αίθουσα Συναυλιών του ΠΣΚΗ στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου της Μουσικής Δωματίου της πρώτης καλλιτεχνικής περιόδου 2019/20.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΧΑΝΙΑ
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020