Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "Ευτυχής, όπως ο Οδυσσέας…"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
κολάζ (Εκθέσεις)

Ομαδική έκθεση "Ευτυχής, όπως ο Οδυσσέας…"

0.0
Περιγραφή
Την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης με τίτλο "Ευτυχής, όπως ο Οδυσσέας…" (στίχος από ποίημα του Γάλλου ποιητή Ιωακείμ ντυ Μπελαί, 1522-1560) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσκλών σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων – Ελαιουργείον.

Ευτυχής είναι η συγκυρία εορτασμού των 10 χρόνων ενεργής δράσης του Μουσείου με το ξύπνημα μιας διάθεσης στα Μεσκλά για περισσότερη επαφή με τις τέχνες. Η συγκεκριμένη έκθεση που παρουσιάστηκε στο Παρίσι και το Ρέθυμνο θα σταθμεύσει τώρα στα Μεσκλά για δυο μήνες και ίσως υπάρξει συνέχεια του ωραίου ταξιδιού.

Η νέα παρουσίαση της έκθεσης γίνεται από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων - Ελαιουργείον στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσκλών (Μεσκλά, Δήμος Πλατανιά, Νομός Χανίων, Κρήτη) στο πλαίσιο του Εικαστικού Προγράμματος "ΧΑΝΙaRT 2019", συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Πλατανιά, τον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων και τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μεσκλών – Ζούρβας με οικοδεσπότη τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσκλών. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κολάζ, φωτογραφίας και βιντεοτέχνης.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν ο Δρ Κωνσταντίνος Β. Πρώιμος μαζί με τον Ιωάννη Ν. Αρχοντάκη ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης η Ελένη Μανωλαράκη.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Δημοσθένης Γαλλής, Νίκος Γιαβρόπουλος, Ανδρέας Ζυμβραγός, Βέρα Καλλιανίδη, Κατερίνα Καλογεράκη, Κάρολος Καμπελόπουλος, Μαρία Κελαϊδή, Αλέξανδρος Μαγκανιώτης, Ελένη Μανωλαράκη, Γιάννης Π. Μαρκαντωνάκης, Ιωάννης Μονογυιός, Νικόλας Μουρ, Γρηγόρης Νιόλης, Πέτρος Ξενάκης, Σύλβια Πετσούρα, Χρυσούλα Σκεπετζή, Άρις Στοΐδης και Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης.

Εγκαίνια: Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19:30.

Κατά τη διάρκειά της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια για παιδιά και ενηλίκους έπειτα από προσυνεννόηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Χώρος: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσκλών

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (9)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020