Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

Η Δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Η Δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο 2020

0.0
Περιγραφή
Τριετές Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα 2018-2020/ Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο.
Μάρτιος – Απρίλιος – Μάιος 2020 / Τρίτος χρόνος

Το τριετές Φεστιβάλ "Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο", ολοκληρώνεται φέτος στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, διαδικτυακά, με την παρουσίαση τριών έργων Ελλήνων θεατρικών συγγραφέων, οι οποίοι έχουν χαράξει το δικό τους δρόμο στη νεοελληνική δραματουργία: "Φαύστα" του Μποστ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, το μονόπρακτο η "Πόλη" της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, και το "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;" της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού. 

Λόγω του πανδημίας του COVID – 19 και των εκτάκτων συνθηκών οι οποίες δεν επιτρέπουν την προσέλευση θεατών – κοινού στο θέατρο, το φεστιβάλ "Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο", θα παρουσιαστεί διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του ΔΘΠ: www.dithepi.gr, μέσω 13 επεισοδίων, τα οποία θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 8 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου.

Η προβολή των ανοιχτών προβών αλλά και των τελικών παραστάσεων των τριών νεοελληνικών έργων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί σε ορισμένες ημέρες και ώρες, δίνοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας όλων όσοι το παρακολουθήσουν με τους συντελεστές.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο, για την φετινή τρίτη χρονιά (2020) , ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Κυριακού
Τα επεισόδια παρουσιάζει η Κατερίνα Μπιλάλη

Σκοπός της "Δυναμικής" είναι η ανάδειξη και η προώθηση του ελληνικού θεατρικού κειμένου, η γνωριμία του κοινού με τα "μυστικά" του θεάτρου, αλλά και η εξοικείωσή του με τη "γέννηση" της θεατρικής πράξης. Στόχος είναι να έρθει ο κόσμος πιο κοντά στο θέατρο και το θέατρο πιο κοντά στον κόσμο.

Αναλυτικές πληροφορίες και πρόγραμμα εδώ

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021