Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Σινεμά

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων 2020

0.0
Περιγραφή
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων είναι ένα διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου που γίνεται στα Χανιά της Κρήτης. Μια διοργάνωση που γρήγορα έγινε θεσμός. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών, με διεθνείς συνεργασίες, με την παρουσία πολλών δημιουργών, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις όλο τον χρόνο.

Το 8ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καλεί τους φίλους του, για μια ακόμη χρονιά από 21 έως 31 Οκτωβρίου 2020, να ζήσουν κινηματογραφικές εμπειρίες. 

Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορούν να το παρακολουθήσουν οι φίλοι του σε όλη την Ελλάδα, διαδικτυακά – σε προστατευμένο περιβάλλον – στο www.chaniafilmfestival.com

Μέρος αυτού του προγράμματος θα παρουσιαστεί και στο φυσικό χώρο του Φεστιβάλ, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, καθημερινά 8.00 μ.μ. -10.00 μ.μ., καθώς και σε ειδικές προβολές που έχουν προγραμματιστεί. 

Αναλυτικά, θα υπάρχει ειδική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες από το site του Φεστιβάλ. 

Παράλληλα ένας σημαντικός αριθμός από εργαστήρια και masterclasses θα υλοποιηθεί σε φυσικό περιβάλλον αλλά και διαδικτυακά. Ειδικά εργαστήρια για την Εκπαιδευτική Κοινότητα, αλλά και για όλους τους φίλους του Κινηματογράφου. 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων αποτελεί η απόφαση των συντελεστών του, η online έκδοση να ακολουθεί ροή αίθουσας και όχι on demand προβολή, ως συμβολή στην διατήρηση του αναντικατάστατου Φεστιβαλικού κλίματος. 

Παράλληλα, μέσα από το κανάλι του 8ου CFF στο Youtube, θα υπάρχει μια καθημερινή ειδική ζωντανή εκπομπή η οποία θα δίνει τον παλμό του Φεστιβάλ με παρουσιάσεις, συζητήσεις και πολλές εκπλήξεις.

Για όλες τις δράσεις θα είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης, μέσα από σχετικό ηλεκτρονικό σύστημα.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020