Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Δημιουργικές δραστηριότητες για το σπίτι από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Μένουμε Σπίτι - Παιδί

Δημιουργικές δραστηριότητες για το σπίτι από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

0.0
Περιγραφή
To Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης στα 26 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του και με συνέπεια στην σύγχρονη προσέγγιση "Μαθαίνοντας μέσω της Τέχνης ", προτείνει γι' αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύει όλη η ανθρωπότητα, να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και να πάρουμε χαρά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες για το σπίτι, που σχεδιάστηκαν από το εκπαιδευτικό τμήμα του Μουσείου. 

"Μένουμε σπίτι", διασκεδάζουμε με πινέλα, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και πολύχρωμα χαρτιά, δημιουργούμε έργα και μαθαίνουμε μικρά μυστικά για υλικά και τεχνικές ζωγραφικής μέσα από έργα σπουδαίων καλλιτεχνών αλλά και έργα παιδιών από τις συλλογές του Μουσείου . 

Με οδηγό μας την τέχνη μπορούμε όλοι να προσθέσουμε στην ομορφιά της ζωής μας αλλά και να γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες με σεβασμό στον συνάνθρωπο και με ενδιαφέρον για την κοινωνία, το περιβάλλον, τις τέχνες και τον πολιτισμό. 

Ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους (link) θα βρεθείτε στον υπέροχο κόσμο των παιδιών του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης που είναι γεμάτος χρώματα, φαντασία, συναισθήματα χαράς αλλά και προβληματισμού και θα περάσετε δημιουργικές ώρες μαζί με τα παιδιά σας ζωγραφίζοντας.…

Το Πάσχα μένουμε σπίτι και δημιουργούμε 1
Το Πάσχα μένουμε σπίτι και δημιουργούμε 2
Μένουμε σπίτι και δημιουργούμε 1
Μένουμε σπίτι και δημιουργούμε 2 
Γιορτάζουμε την άνοιξη δημιουργώντας

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΧΑΝΙΑ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020