Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά

3o Chaniartoon - International Comic & Animation Festival

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

3o Chaniartoon - International Comic & Animation Festival

0.0
Περιγραφή
Το Chaniartoon είναι ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην τέχνη του κόμικ, της εικονογράφησης και του κινουμένου σχεδίου. Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το διάστημα 13 με 22 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη συμμετοχή καλλιτεχνών, προβολές ταινιών animation, workshops και παρουσιάσεις!

Στο κομμάτι του animation συμμετέχουν περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες, ενώ στο εκθεσιακό κομμάτι 53 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα. Για πρώτη χρονιά φέτος, 20 από τους καλλιτέχνες θα βρίσκονται στα Χανιά το τελευταίο 3ήμερο του φεστιβάλ (20-22 Σεπτεμβρίου) εκθέτοντας τις προσωπικές δουλειές τους και συζητώντας με το κοινό. 

Το Chaniartoon καινοτομεί για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο, πανελλαδικό αλλά και παγκόσμιο με μία εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality). Μέσα από την επίσημη εφαρμογή του φεστιβάλ που θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτέμβρη, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να διαδράσουν με αυτήν με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Πρόκειται για μια εφαρμογή, μέσω της οποίας οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν μέσα από την κάμερα του κινητού τους 50+ καλλιτέχνες της έκθεσης να παρουσιάζονται, αλλά και μία ποικιλία από 3d γραφικά. 

13 Σεπτεμβρίου: Εγκαίνια του Φεστιβάλ, με ειδική εκδήλωση στον θερινό κινηματογράφο "Κήπος" στις 20:30.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017