Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Δρόμων Ζωής

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Δρόμων Ζωής

0.0
Περιγραφή
Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το δέκατο όγδοο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Δρόμων Ζωής στην νέα διεύθυνση
Περσεφόνης 49 (δίπλα στο Σταθμό Μετρό Κεραμεικός) στον 3ο όροφο.

Όλοι οι εθελοντές των "Δρόμων Ζωής", παλαιότεροι και νεότεροι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του καθιερωμένου Bazaar που εξασφαλίζει και τη λειτουργία της Οργάνωσης. Ο αμιγώς εθελοντικός κι αυτόνομος χαρακτήρας της υποστηρίζει μια ανοιχτή κοινωνία, αποδοχή και κατανόηση της διαφορετικότητας αλλά και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες. Σκοπός της προσπάθειας να μπορούν κυρίως παιδιά, έφηβοι και γυναίκες, με αξιοπρέπεια και χωρίς φόβο, να προσπαθούν για το δικό τους δρόμο και την αξία τους.

Το διήμερο του Bazaar το παλαιοβιβλιοπωλείο για φανατικούς αναγνώστες, το μικρό "Μοναστηράκι" από ιδιαίτερα αντικείμενα από δεύτερο χέρι, οι μοναδικές πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες μας περιμένουν για τα φετινά μας γιορτινά δώρα. Στο "Καφέ" θα μπορούμε να δοκιμάσουμε χειροποίητες λιχουδιές και γεύσεις από διαφορετικές κουλτούρες. "Χίπστερ" κουραμπιέδες, αρωματικά λάδια και ξύδια, ιδιαίτερα γλυκίσματα, μεθυστικά λικέρ, ξεχωριστές γεύσεις να τις μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας. 

Το Σάββατο η "Ανεμοδούρα" θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με την τόσο αγαπημένη παράσταση Καραγκιόζη.

Χώρος: Περσεφόνης 49 (δίπλα στο Σταθμό Μετρό Κεραμεικός) στον 3ο όροφο.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020