Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
Χρήστος Προσύλης έκθεση εικαστικών "21 Αισθήσεις - 21 Senses"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Video art (Εκθέσεις)
εγκατάσταση (Εκθέσεις)
Χρήστος Προσύλης έκθεση εικαστικών "21 Αισθήσεις - 21 Senses"
0.0
Περιγραφή
Η Art Appel Gallery παρουσιάζει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση έργων του πρωτοποριακού καλλιτέχνη Χρήστου Προσύλη με art installations και performances.

Η έκθεση "21 Αισθήσεις – 21 Senses" είναι εμπνευσμένη από τη νεωτεριστική επιστημονική και φιλοσοφική αντίληψη, που πρεσβεύει ότι οι αισθήσεις δεν είναι πέντε (Αριστοτελική αντίληψη), αλλά πολύ περισσότερες, σύμφωνα με κάποιες απόψεις, 21 στον αριθμό.

Τα έργα της έκθεσης από την ενότητα art project "21 Αισθήσεις - 21 Senses", είναι προσαρμοζόμενες εγκαταστάσεις (art installations) και περιλαμβάνουν performances – lecture performances με τη συμμετοχή κοινού, video art installation, new media art και sound art.

Σε αυτά τα διαδραστικά έργα εννοιακής τέχνης, οι ιδέες που εμπλέκονται υπερισχύουν των παραδοσιακών αισθητικών και των "υλικών" των έργων, αναλογικών και ψηφιακών.

Στο art project "21 Αισθήσεις - 21 Senses", το κάθε έργο λειτουργεί όπως το σύνολο του κειμένου που περιγράφει μια λέξη. Όπου η λέξη εδώ είναι ο ίδιος ο επισκέπτης-θεατής, επειδή συμμετέχει ως performer in situ στην διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αποτυπώνοντας τα συναισθήματα που του υποβάλλει η διαδικασία.

Εγκαίνια: Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 20:00 – 23:00
Την ημέρα των εγκαινίων η γκαλερί ανοίγει στις 20:00.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017