Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Video Art Μηδέν: ενότητες βιντεοτέχνης online

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Video Art Μηδέν: ενότητες βιντεοτέχνης online

0.0
Περιγραφή
3 ενότητες βιντεοτέχνης του Video Art Μηδέν είναι διαθέσιμες κάθε μήνα για όσους αγαπούν τη βιντεοτέχνη ή για νέους φίλους που έχουν την περιέργεια να την ανακαλύψουν.

• Για τον μήνα Απρίλιο:
Το Video Art Μηδέν συνεργάζεται με το Α' Εργαστήριο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, συμμετέχοντας στο ακαδημαϊκό project που υλοποιεί φέτος το εργαστήριο με θέμα "ARTificial Intelligence". Σε αυτό το πλαίσιο, το Video Art Μηδέν ετοίμασε μια ενότητα βιντεοτέχνης για προβολή στους φοιτητές του εργαστηρίου, την οποία μοιράζεται διαδικτυακά με όλους τους φίλους και το κοινό του φεστιβάλ, σε μια προσπάθεια να προβάλλονται έργα, να συνεχίζεται η εικαστική δραστηριότητα και ο καλλιτεχνικός διάλογος και να ανταλλάσσονται δυνατές εικόνες τέχνης στις πρωτόγνωρες μέρες απομόνωσης που διανύουμε λόγω του κορονοϊού.

Η ενότητα θα παραμείνει διαθέσιμη στο youtube μέχρι τέλος Απριλίου.

• Για τον μήνα Μάιο:
Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις ενοτήτων βιντεοτέχνης online, το Video Art Μηδέν ανεβάζει, για το μήνα Μάιο, 3 νέες ενότητες βιντεοτέχνης στο κανάλι του στο youtube, με έργα από το πρόσφατο διεθνές ανοιχτό κάλεσμα του Μηδέν. Στόχος των online προβολών είναι να συνεχιστεί αμείωτη η διαρκής επικοινωνία καλλιτεχνών και κοινού και να διατηρηθεί ενεργός και ζωντανός ο διεθνής διάλογος για την τέχνη, εν μέσω μιας κρίσης που, ενώ μας απομονώνει, τελικά μας ενώνει σε παγκόσμιο επίπεδο.
- Just what is it that makes today's art so different, so appealing? // Επιμέλεια: Γιούλα και Όλγα Παπαδοπούλου
- Εξομολογήσεις // Επιμέλεια: Μαργαρίτα Σταυράκη
- Ελληνική v-performance & v-dance // Επιμέλεια Μαργαρίτα Σταυράκη

• Για τον μήνα Ιούνιο:
Το κοινό του Μηδέν απ’ όλο τον κόσμο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει 3 νέες ενότητες βιντεοτέχνης και να απολαύσει συνολικά 22 επιλεγμένα έργα από γνωστούς και ανερχόμενους καλλιτέχνες από 14 χώρες. 
- Post Quarantine I, σε επιμέλεια της Μαρίας Μπουρίκα
- v-Dance ALWAYS, σε επιμέλεια της Μαργαρίτας Σταυράκη
- Above, σε επιμέλεια Όλγας & Γιούλας Παπαδοπούλου

• Για τον μήνα Ιούνιο:
Το online πρόγραμμα του Ιουλίου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες βιντεοτέχνης, οι οποίες θα παραμείνουν ανοικτές για το κοινό από 1η έως 31 Ιουλίου 2020: Οφηλία (σε επιμέλεια Νίκου Ποδιά και Γιούλας Παπαδοπούλου), What matters (σε επιμέλεια Μαργαρίτας Σταυράκη), Eternal Return (σε επιμέλεια Όλγας Παπαδοπούλου) και Post Quarantine II (σε επιμέλεια Μαρίας Μπουρίκα).

Οι ενότητες θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι του Video Art Μηδέν στο youtube.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (16)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021