Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
UNITE With Tomorrowland
DJ sets
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
UNITE With Tomorrowland
0.0
Περιγραφή
Τέσσερα θαυματουργά βαγόνια του Amicorum Spectaculum είναι έτοιμα να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι κατευθυνόμενα προς τους μυστηριώδεις ορίζοντες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Μάλτας και της Πορτογαλίας.

Φέρνοντας αυτό το μαγευτικό θέαμα, το UNITE With Tomorrowland θα αποτελέσει ένα υπέροχο καλοκαιρινό gathering. Οι επισκέπτες του μπορούν να βουτήξουν σε έναν μαγικό κόσμο με ένα μεγάλο DJ line-up επί σκηνής και τη μοναδική ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο.

Live line up:
O Armin Van Buuren θα είναι ο Ηeadliner της βραδιάς.
Μαζί με το Armin Van Buuren θα εμφανιστούν οι Willem van Hanegem και Ward van der Harst, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι ανερχόμενοι Mad M.A.C.
Μαζί τους, στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athens, o CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa, σε ένα line-up που υπόσχεται ατελείωτο χορό.

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις όλων των προαναφερόμενων στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, από όπου θα απολαύσουμε, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici!

Δείτε που παίζεται (1)
Φωτογραφίες & Βίντεο (15)
Πρόγραμμα (1)
Λεωφόρος Ποσειδώνος (πρώην Αερολιμένας Αθηνών)
Δεν έχουν ανακοινωθεί ώρες

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Εγγραφές.

Η προπώληση για όσους έχουν κάνει προεγγραφή θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 24/4, στις 15:00, στην τιμή των 38€ (γενική είσοδος) και 120€ (VIP).

Μετά την ολοκλήρωσή της, η πώληση θα είναι ανοιχτή για όλους, στην τιμή των 45€ (γενική είσοδος) και 150€ (VIP), για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Διάθεση:
• Τηλεφωνικά / στο 11876
• Online / viva.gr / tomorrowland.com
• Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017