Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

"Τύχην εύχεσθαι"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
μιούζικαλ (Θέατρο)

"Τύχην εύχεσθαι"

0.0
Περιγραφή
Η θεατρική ομάδα του Regency Casino Mont Parnes παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο "Τύχην Εύχεσθαι", σε σκηνοθεσία και κείμενο της βραβευμένης σκηνοθέτιδος - ηθοποιού Μαρίας Κατσιώνη. Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στην εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού ΕLIZA, για την προστασία βρεφών και παιδιών που κινδυνεύουν από κακοποίηση η παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

H παράσταση είναι εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο, της οποίας βασικός άξονας είναι η τύχη και το πώς οι ήρωες επηρεάζονται από εκείνη. Η παράσταση παρουσιάζεται στη Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς, με τη σκηνοθέτιδα Μαρία Kατσιώνη να μας ταξιδεύει στα 60’s, με τρόπο ιδιότυπο και ευρηματικό. Πρόκειται για μία σπονδυλωτή μουσικοθεατρική κωμωδία, με ιστορίες εμπνευσμένες από ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, στις οποίες η τύχη "έπαιζε" πρωταγωνιστικό ρόλο. Έργα σε όλους μας γνωστά και αγαπημένα όπως: η "Xαρτοπαίχτρα", το "Ξύπνα Βασίλη", η "Τρίτη και 13" και η "Κάλπικη λίρα" θα ζωντανέψουν μπροστά μας, στην Αθηναϊκή σκηνή.

Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά.

Ο χορός, η μουσική και το video projection είναι τα μέσα εκείνα, που θα μας γυρίσουν στην εποχή του vintage, στην εποχή των 60s. Οι ήρωες εύχονται και αναζητούν την τύχη τους στην τράπουλα, στα λαχεία αλλά και σε μία κάλπικη λίρα. Σκιαγραφούνται ως εμμονικοί, προληπτικοί και καταφέρνουν να οδηγούνται σε καταστάσεις απίθανες. Ρόλο-κλειδί σε κάθε ιστορία φαίνεται να παίζουν οι υπηρέτριες! Περισσότερα όμως θα αποκαλυφθούν επί σκηνής...

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία & Διασκευή Κειμένου: Μαρία Κατσιώνη
Χορογραφίες & Κινησιολογία: Γεωργία Καραμέρου
Μουσική Επιμέλεια: ARMANI MUSICAL THEATER CENTER
Make-up Artist: IEK AKMH
Hair styling: Κωνσταντίνα Μούρτου
Σκηνογράφος: Μαρία Παγώνη
Kατασκευή σκηνικών: Βασίλης Φωτόπουλος

Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα - Frame Up Wardrobe
Bοηθός Eνδυματολόγου: Μαρία Αρτέμη
Video Teaser: Ross Hill
Τεχνική Υποστήριξη: Χάρης Παπαδόπουλος

Παίζουν Αλφαβητικά: Iωάννα Αριδά, Μαρία Βλησσίδη, Φίλιππος Θανόπουλος, Ευστράτιος Κασώλης, Κωνσταντίνα Κοταβέ, Κωνσταντίνος Κοτσώρης, Ελισσάβετ Παπαδοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Αγγελική Παυλή, Αικατερίνη Πολάτου, Ευάγγελος Πολυμερόπουλος

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Εισιτήρια

Τηλ. 210 3480000 

Πληροφορίες: 210-2421234 όπου μπορείτε να προμηθευτείτε προσκλήσεις για τις παραστάσεις καθώς και μισή ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων, στην είσοδο του θεάτρου.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020