Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

Trimore M.T. SwimRun Hydra 2022

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Trimore M.T. SwimRun Hydra 2022

0.0
Περιγραφή
Το SwimRun είναι ένας αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις. Οι αθλητές συμμετέχουν σε ζευγάρια, τα οποία διαγωνίζονται σε εκτός δρόμου διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο, δεμένοι μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί.

Οι διαδρομές, και οι αποστάσεις του SwimRun, είναι οι ακόλουθες:
- Βασική Απόσταση SwimRun 12,8k (4 σκέλη τρέξιμο, συνολική απόσταση 10,8k, 84,4% | 3 σκέλη κολύμβηση, συνολική απόσταση 2k, 15,6%)

- Κύρια Απόσταση SwimRun 24,1k (6 σκέλη τρέξιμο, συνολική απόσταση 19,4k, 80,4% | 5 σκέλη κολύμβηση, συνολική απόσταση 4,7k, 19,6%)

- Προχωρημένη απόσταση SwimRun 40,1k (7 σκέλη τρέξιμο, σύνολο 34,5k (85%) | 6 σκέλη κολύμβησης, σύνολο 5,6k (15%)).

Το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να τρέξει όλο τον αγώνα και τερματίσει μαζί, δεμένοι με το ειδικό σχοινί που δοθεί από την διοργάνωση. Το wetsuit είναι υποχρεωτικό, καθώς επίσης το σκουφάκι κολύμβησης και το ειδικό μπλουζάκι της διοργάνωσης (Bib Number) που δεν πρέπει να βγει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παπούτσια και wetsuit μπορούν να βγουν κατά το κολύμπι ή το τρέξιμο αντίστοιχα, θα πρέπει όμως οι αθλητές να τα φέρουν μαζί τους μέχρι το τέλος (παρέχεται από τη διοργάνωση και είναι υποχρεωτική η χρήση ατομικού υδατοστεγανού πλωτήρα μεταφοράς στη θάλασσα), ενώ η στολή, σε κάθε επόμενο κολύμπι, θα πρέπει να φορεθεί.

Η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη, ιδιαίτερα έντονη και με εκπληκτικές εναλλαγές συναισθημάτων. Το τοπίο και η φύση που προσφέρει το τερέν της Ιστορικής Ύδρας, ταιριάζει απόλυτα στην εκπλήρωση όλων των παραμέτρων μιας ιδιαίτερης και ανεξίτηλης αθλητικής εμπειρίας!

Δείτε που παίζεται (0)

Open Space
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

40€ -198€
Εγγραφές εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo