Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

Trimore M.T. SwimRun Hydra 2022

Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)

Trimore M.T. SwimRun Hydra 2022

0.0
Περιγραφή
Το SwimRun είναι ένας αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις. Οι αθλητές συμμετέχουν σε ζευγάρια, τα οποία διαγωνίζονται σε εκτός δρόμου διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο, δεμένοι μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί.

Οι διαδρομές, και οι αποστάσεις του SwimRun, είναι οι ακόλουθες:
- Βασική Απόσταση SwimRun 12,8k (4 σκέλη τρέξιμο, συνολική απόσταση 10,8k, 84,4% | 3 σκέλη κολύμβηση, συνολική απόσταση 2k, 15,6%)

- Κύρια Απόσταση SwimRun 24,1k (6 σκέλη τρέξιμο, συνολική απόσταση 19,4k, 80,4% | 5 σκέλη κολύμβηση, συνολική απόσταση 4,7k, 19,6%)

- Προχωρημένη απόσταση SwimRun 40,1k (7 σκέλη τρέξιμο, σύνολο 34,5k (85%) | 6 σκέλη κολύμβησης, σύνολο 5,6k (15%)).

Το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να τρέξει όλο τον αγώνα και τερματίσει μαζί, δεμένοι με το ειδικό σχοινί που δοθεί από την διοργάνωση. Το wetsuit είναι υποχρεωτικό, καθώς επίσης το σκουφάκι κολύμβησης και το ειδικό μπλουζάκι της διοργάνωσης (Bib Number) που δεν πρέπει να βγει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παπούτσια και wetsuit μπορούν να βγουν κατά το κολύμπι ή το τρέξιμο αντίστοιχα, θα πρέπει όμως οι αθλητές να τα φέρουν μαζί τους μέχρι το τέλος (παρέχεται από τη διοργάνωση και είναι υποχρεωτική η χρήση ατομικού υδατοστεγανού πλωτήρα μεταφοράς στη θάλασσα), ενώ η στολή, σε κάθε επόμενο κολύμπι, θα πρέπει να φορεθεί.

Η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη, ιδιαίτερα έντονη και με εκπληκτικές εναλλαγές συναισθημάτων. Το τοπίο και η φύση που προσφέρει το τερέν της Ιστορικής Ύδρας, ταιριάζει απόλυτα στην εκπλήρωση όλων των παραμέτρων μιας ιδιαίτερης και ανεξίτηλης αθλητικής εμπειρίας!

Δείτε που παίζεται (1)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

40€ -198€
Εγγραφές εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo