Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
"Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας ή Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
"Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας ή Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου"
5.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, ώρα 7.30μμ εγκαινιάζεται στον Δήμο Βριλησσίων, Αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος, Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (Υμηττού 57, Βριλήσσια), το project Κοινωνικής Τέχνης "Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας ή Κρεμάστρες του Δημόσιο Χώρου" της Εικαστικού Ελένης Πολυχρονάτου, δρ. Περιβαλλοντικής Τέχνης, για την δημιουργία ενός νέου τρόπου και χώρου συγκέντρωσης και ανταλλαγής ρούχων, αγαθών ή τροφίμων.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 21 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2019. Μετά το τέλος της, τα έργα θα τοποθετηθούν σε 12 κεντρικά σημεία του Δημόσιου χώρου στον Δήμο των Βριλησσίων.

Συμμετέχουν με έργα τους οι αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες: Ηλίας Κωσταντόπουλος, Βιβή Ντέμη, Θοδωρής Ραυτόπουλος, Αντωνία Θωμοπούλου, Δημήτρης Βάνας, Ελισάβετ Κεχαγιά, Κώστας Ιωακειμίδης, Μαρία Κουλοβασιλοπούλου, Αντώνης Κατσούλης, Αλκυόνη Δίβαρη, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Ελένη Πολυχρονάτου.

Σκοπός:
Το project αυτό έχει σαν σκοπό τη δημιουργία ενός νέου τρόπου και χώρου συγκέντρωσης και ανταλλαγής αγαθών (ρούχων, υποδημάτων, παιχνιδιών, τροφίμων, βιβλίων κ.α). Το έργο υλοποιείται με ένα λειτουργικό τρόπο με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, εμπνέοντας σε αυτόν και την κοινωνία το πνεύμα της αλληλεγγύης, της βοήθειας και της ανταλλαγής που τόσο έντονα αναδεικνύεται στη σημερινή πραγματικότητα.

Η έκθεση θα παραμείνει κλειστή από τη Μ. Παρασκευή έως και την Τρίτη του Πάσχα.

Αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος
Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, Υμηττού 57, Βριλήσσια 152 35, Τηλ. 2106095505

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017