Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

"The Soul of Epirus - Η Ψυχή της Ηπείρου ταξιδεύει στην Ελλάδα!" Πετρολούκας Χαλκιάς & Βασίλης Κώστας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
folk (Μουσική)
Λαϊκή Μουσική

"The Soul of Epirus - Η Ψυχή της Ηπείρου ταξιδεύει στην Ελλάδα!" Πετρολούκας Χαλκιάς & Βασίλης Κώστας

0.0
Περιγραφή
Οι δύο σπουδαίες προσωπικότητες της παραδοσιακής μας μουσικής, ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο βιρτουόζος λαουτίστας Βασίλης Κώστας, επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ταξιδέψουν την Ψυχή της Ηπείρου, το καινούριο τους album "The Soul of Epirus", που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο, στον τόπο γέννησής του!

Τελευταίος σταθμός αυτού του ταξιδιού στην Ελλάδα είναι η Αθήνα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό, με συνοδοιπόρους τον Θανάση Βόλλα στο λαούτο, τον Ανδρέα Παπά στα κρουστά, αλλά και καλεσμένη την εξαιρετική βιολονίστρια Βeth Bahia Cohen.

H μουσική της Ηπείρου είναι ένας πολιτιστικός θησαυρός ανυπολόγιστης αξίας για την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη μουσική παράδοση έχει χαρακτηριστεί ως "The World's Most Beguiling Folk Music" από τους New York Times. Χρησιμοποιεί το τεράστιο και ποικίλο ρεπερτόριό της για να εκφράσει τα συναισθήματα της χαράς και της λύπης του λαού, να αποδώσει φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή ή που ζουν στην ξενιτιά, αλλά και ταυτόχρονα να γιορτάσει την ίδια τη ζωή και τη φύση. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Ζώνη Α’ (σειρές 1-5): 20€, Ζώνη Β’ (σειρές 6-15): 18€, Εξώστης: 16€ (οι θέσεις στον Εξώστη δεν είναι αριθμημένες), Φοιτητικό/ΑΜΕΑ: 14€

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr. Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα, τηλεφωνικά: 2107234567. Στο tickets.public.gr και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020