Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

"The Outreach Project"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"The Outreach Project"

0.0
Περιγραφή
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία άνω των 250 θεατών, ολοκληρώθηκαν στη σκηνή του Πολυχώρου Vault οι θεατρικές αναγνώσεις των 6 πρωτότυπων έργων νέων δημιουργών, που ανέδειξε το "Outreach Project", υπό τη διοργάνωση των Συνεργειών Πολιτισμού και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κώστα Θεωνά. Στόχος της μοναδικής αυτής πρωτοβουλίας, ήταν η υποστήριξη της σύγχρονης θεατρικής γραφής, μέσα από έργα που πραγματεύονταν την έννοια της ατομικής ταυτότητας, της ετερότητας, της συμπερίληψης και της αποδοχής της διαφορετικότητας ως κοινωνική αξία και διαχρονική πρόκληση.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των θεατρικών αναγνώσεων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, Χάρη Ρώμα, και σημαντικών εκπροσώπων της καλλιτεχνικής σκηνής, και βάσει του αποτελέσματος της Επιτροπής Αξιολόγησης, τα δύο έργα που επελέγησαν να παρουσιαστούν με ελεύθερη είσοδο στη σκηνή του Θεάτρου Vault σε θεατροποιημένη μορφή σκηνοθετημένων αναλογίων, είναι "Trans-port" της Ειρήνης Δερμιτζάκη, την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 21.00, και "Το χιoνι στα δόντια μου" του Δημήτρη Φούτσια, την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 21.00, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια των Δημήτρη Καρατζιά και Κατερίνας Πολυχρονοπούλου.

Τα έργα των νέων συγγραφέων που παρουσιάστηκαν στις θεατρικές αναγνώσεις, ήταν το αποτέλεσμα του τρίμηνου δημιουργικού εργαστηρίου θεατρικής γραφής που επιμελήθηκαν, στο πλαίσιο του "Outreach Project", οι διακεκριμένοι δραματουργοί Νίνα Ράπη, Ανδρέας Φλουράκης και Σοφία Καψούρου. Τις θεατρικές αναγνώσεις ακολούθησε διάλογος μεταξύ κοινού και συγγραφέα, με συντονιστή τον Παναγιώτη Κορδούτη, Καθηγητή της Ψυχολογίας των Διαπροσωπικών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το "Outreach Project" τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής και υλοποιείται με τη συνεργασία του Πολυχώρου VAULT, του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του Εκδοτικού Οίκου "AΠΑΡΣΙΣ", που θα εκδώσει τα δύο προαναφερθέντα έργα σε έντυπη μορφή.

Πρόγραμα:
Τετάρτη 25/5 - "Trans-port " - Ειρήνη Δερμιτζάκη, ώρα 21.00
Πέμπτη 26/5 - "Το χιόνι στα δόντια μου" - Δημήτρης Φούτσιας, ώρα 21.00 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε για τις κρατήσεις: 213 0356472 / 6951832070 (11:00-14:00 & 17:00-21:00).

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo