Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

The Lullaby Project: Ο τόνος της αγάπης

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

The Lullaby Project: Ο τόνος της αγάπης

0.0
Περιγραφή
Το Lullaby Project επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε σύμπραξη με το μουσικό πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης El Sistema Greece και το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Στη φετινή εκδοχή του Lullaby Project, το El Sistema Greece συνεχίζει να διευρύνει το φάσμα της γονεϊκότητας και να αναδεικνύει διαφορετικές πτυχές τη μοναδικής αυτής σχέσης αγάπης. Μιας αγάπης που δεν ορίζεται απαραίτητα από το φύλο ή τη βιολογική σχέση. Μέσα από αυθεντικές μουσικές δημιουργίες, παρουσιάζονται ξεχωριστές ιστορίες που αναδεικνύουν πλήθος επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα που έχουν ως στόχο την επαγρύπνηση και την αποδοχή.

Οι καταξιωμένοι μουσικοσυνθέτες Αντώνης Απέργης, Expe, Γιάννης Κονσολάκης, Leon of Athens, Danai Nielsen, Σεμέλη Παπαβασιλείου, Φώτης Σιώτας και Δήμητρα Τρυπάνη αναλαμβάνουν να αποδώσουν τις ιστορίες αυτές μέσα από πρωτότυπα κομμάτια. 

Το καινοτόμο κοινωνικό πρόγραμμα Lullaby Project δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 στη Νέα Υόρκη από το Μουσικό Ινστιτούτο Weill (WMI) του Carnegie Hall, φέρνοντας σε επαφή νέους και μέλλοντες γονείς και φροντιστές με μουσικούς καλλιτέχνες, προκειμένου να γράψουν και να τραγουδήσουν προσωπικά νανουρίσματα για τα μωρά τους. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.30.

Δείτε που παίζεται (0)

Accesibility
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo