Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
TEDxAthens 2019 "The State of X"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
TEDxAthens 2019 "The State of X"
0.0
Περιγραφή
Χ. Η μεταβλητή που μας θυμίζει ότι η μόνη σταθερά στις ζωές μας, είναι η αλλαγή.

10 χρόνια πριν, το TEDxAthens ξεκίνησε το δικό του ταξίδι εξέλιξης. Αν θεωρήσουμε το Χ ως τη μεταβλητή των άπειρων δυνατοτήτων, πως θα θέλαμε να μοιάζει ο κόσμος μας στα επόμενα δέκα χρόνια; Μπορούν τα χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας να μας προετοιμάσουν καλύτερα για το τι έπεται; Πόσο έχουμε εξελιχθεί ώστε να γίνουμε μέρος αυτής της εξίσωσης;

Αυτή τη χρονιά, ταξιδέψτε μαζί του σε μία εξερεύνηση του state of X, όπου Χ = το μυστικό συστατικό που μπορεί να μας φέρει όλους πιο κοντά στο ποιοι αληθινά είμαστε. Πιο κοντά στη μοναδική υπεροχότητά μας.

Το φετινό εισιτήριο του TEDxAthens εξασφαλίζει την συμμετοχή μας σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με ευρύ περιεχόμενο. Επιτρέπει την παρακολούθηση των ομιλιών και των παράλληλων δράσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2019, αλλά δεν εξασφαλίζει απαραίτητα τη διαθεσιμότητα θέσεων στην εκάστοτε σκηνή, καθώς το σύνολο των εισιτηρίων, αφορά το σύνολο της χωρητικότητας των δύο σκηνών. Επιπλέον, το εισιτήριο μας δίνει πρόσβαση σε μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία φαγητού και ποτού καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως πάντα, οι διαθέσιμες θέσεις στις δυο σκηνές και τους υπόλοιπους χώρους διεξαγωγής του προγράμματος, διατίθενται με τις πρακτικές του "free seating" και του "first come, first served". Δεν έχετε τη δυνατότητα κράτησης ή δέσμευσης θέσεων, οποιαδήποτε στιγμή.

Η συμμετοχή σε συγκεκριμένες δράσεις ή workshops περιορισμένης χωρητικότητας την ημέρα του συνεδρίου, θα εξασφαλίζεται με τη διαδικασία της προεγγραφής. Ενημέρωση για τις παράλληλες δράσεις ή workshops και τη δυνατότητα προεγγραφής σε αυτά θα γίνεται είτε μέσω e-mail σε όλους όσους κατέχουν εισιτήριο τη δεδομένη στιγμή της αποστολής, είτε μέσω social media. Αν αφήσετε την αγορά του εισιτηρίου σας για την τελευταία στιγμή, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα βρείτε διαθεσιμότητα θέσεων στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα του συνεδρίου (1/6/2019).

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα δείτε εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Από 31€ έως 350€

Εγγραφές.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017