Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
"Taste the Music"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Pop (Μουσική)
"Taste the Music"
0.0
Περιγραφή
Η United We Fly εγκαινιάζει την ενότητα "Taste the Music", μια σειρά συναυλιών, στις οποίες αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων. 

• 21 Φεβρουαρίου: Theodore
Ο συνθέτης και πολυοργανίστας Theodore, κάνει την πρώτη του εμφάνιση για το 2019 στην Αθήνα

• 7 Μαρτίου: "Elektronik meditation"
Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το οπτικοακουστικό project αυτοσχεδιασμού "Elektronik Meditation" συμπράττοντας επί σκηνής με δύο από τους σπουδαιότερους μουσικούς και αυτοσχεδιαστές στην Ελλάδα, την ερμηνεύτρια Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη (νέι, πλήκτρα). Στο project συμμετέχει η εικαστικός/γλύπτρια, Ναταλία Μαντά (live-visuals / live-painting).

• 28 Μαρτίου: "Sworr."
Oι Sworr. είναι ένα από τα πλέον υποσχόμενα ελληνικά νέα συγκροτήματα με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα να γίνονται άμεσα sold out! 

• 4 Απριλίου: Σοφία Σαρρή & Πέτρος Λαμπρίδης
Η Σοφία Σαρρή και ο Πέτρος Λαμπρίδης προσεγγίζουν κομμάτια από την περίοδο του baroque, την παραδοσιακή και θρησκευτική μουσική έως την σύγχρονη pop, διασκευασμένα και αναδομημένα με μια avant garde ηλεκτροακουστική χροιά, παίζοντας στα όρια του φυσικού και ηλεκτρονικού ήχου καθώς και συνθέσεις της Σοφίας Σαρρή.

• 2 Μαΐου: τεφλόν
Επινοώντας ξανά και ξανά τον καλλιτεχνικό τους εαυτό συνθέτουν όλες τις μουσικές επιτυχίες που γνωρίζετε, αυτές που δεν γνωρίζετε αλλά και αυτές που θα γνωρίσετε. 

• 16 Μαΐου: Moa Bones
Ο Δημήτρης Αρώνης aka Moa Bones, φέρνει μαζί την δημιουργική του ενέργεια, τις μουσικές από τη νέα του δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, αλλά και τη μυστικιστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει κάθε του εμφάνιση. 

• 23 Μαΐου: Vassilina
Η Vassilina συνθέτει κομμάτια που εξισορροπούν αισθητικά στοιχεία της ποπ με σκοτεινές ηλεκτρονικές αναφορές από Fever Ray, FKA Twigs, Sevdaliza και Portishead. 

• 31 Μαΐου: Afformance
Στο Taste the Music θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά ολόκληρο το "Music for Imaginary Film #1", με guest μουσικούς. 

Πόρτες: 20.00

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

21 Φεβρουαρίου: 12€
7 Μαρτίου: 12€
28 Μαρτίου: 10€
4 Απριλίου: 10€
2 Μαΐου: 10€
16 Μαΐου: 12€
23 Μαΐου: 10€
31 Μαΐου: 10€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017