Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Taste of Athens στο Ζάππειο

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Taste of Athens στο Ζάππειο

0.0
Περιγραφή
To Taste of Athens έρχεται για 2η συνεχή χρονιά στην Αθήνα και περιμένει όλους όσοι αγαπούν τις γαστρονομικές εξερευνήσεις, τις μοναδικές γεύσεις και τη φεστιβαλική ατμόσφαιρα.

Για 4 ημέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώνονται τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης με τα κορυφαία food & beverage brands και προσφέρουν στο κοινό μια μεγάλη γκάμα εμπειριών που εμπνέουν, εκπαιδεύουν και ενθουσιάζουν. Μαθήματα μαγειρικής από διάσημους Έλληνες και Chefs διεθνούς φήμης, διαδραστικές εμπειρίες, γευσιγνωσίες και οινογευσίες, cocktail masterclasses και πολλές ακόμα δραστηριότητες είναι στο Taste of Athens.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Υπάρχουν 2 κατηγορίες εισιτηρίων. Το κανονικο εισιτήριο που κοστίζει 20€ και περιλαμβάνει την είσοδό σας στο 4ώρο session της επιλογής σας και ένα δωρεάν πιάτο των 3€.Το VIP εισιτήριο κοστίζει 50€ και περιλαμβάνει την είσοδό σας στο 4ώρο session της επιλογής σας, πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο VIP Lounge στον κήπο και το εστιατόριο της Αίγλης, welcome drink & oyster treat, ένα δωρεάν πιάτο των 9€ καθώς επίσης και δωρεάν parking με valet service.

Early Bird Κανονικό εισιτήριο: 18€
Early Bird VIP εισιτήριο: 40€
Κανονικό ομαδικό εισιτήριο (5+ άτομα): 15€
Οι τιμές των early-bird εισιτηρίων ισχύουν έως τις 20.8 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα παιδιά κάτω των 6 ετών, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα κάτοχο εισιτηρίου καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Αν το παιδί μοιάζει μεγαλύτερης ηλικίας, θα ήταν καλύτερο να έχετε μαζί σας κάποιο στοιχείο ταυτότητας που να αποδεικνύει την ηλικία του.

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας εδώ, αλλά και στην είσοδο της εκδήλωσης κατά τις ώρες λειτουργίας της.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017