Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
-
Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα "Η αγκαλία η μεγάλη"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα "Η αγκαλία η μεγάλη"
0.0
Σύνοψη
Ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι αγάπης και συντροφικότητας από 25 Δεκεμβρίου στη «Χελώνα»

«Όλοι μου ζητάγανε αυτό. Μια μεγάλη αγκαλιά. Την έχω. Και πολλά τραγούδια έχω που τα αγαπάνε πολλοί. Κι άλλα καινούργια έχω. Και πολλή καλή παρέα έχω, καλλιτέχνες που πορευτήκαμε μαζί στα δύσκολα και πολλές μικρές νίκες στην τέχνη μας κατακτήσαμε . Και μια «Χελώνα» έχουμε που αγαπήθηκε αμέσως, που τρέχει και που σε κάθε βήμα της φανερώνει και κάτι που κι αυτό αγαπιέται αμέσως. Η παιδική μας σκηνή κάθε Κυριακή, η Γιώτα Νέγκα με αθάνατα λαϊκά κάθε Δευτέρα, η Αργυρώ Καπαρού με τις εξαιρετικές «Χειρολαβές» της Λίνας Νικολακοπούλου και το «Δε μασάμε» που γεννήθηκε από το θυμό και την αγανάκτηση για να το δουν τόσοι πολλοί και να κλείσει τώρα τις εκατό και κάτι παραστάσεις του και να δώσει τη θέση του στην «Αγκαλιά τη μεγάλη».

Μια βραδιά με τραγούδια που διάλεξαν οι φίλοι μας μέσα από τα social media. «Η αγκαλιά η μεγάλη» είναι μια η γιορτή των ξεχασμένων αισθημάτων. Τα χάδια που έμειναν μετέωρα να βρουν τώρα τον αποδέκτη τους. Αγάπη αληθινή. Μια λάμπα θυέλλης στον καιρό που ξαναγίνονται όλα. Τώρα ξαναγίνονται όλα από την αρχή. Φτωχοί ελεύθεροι και ερωτευμένοι. Η παρέα αγοριών της Σπείρας μου perfomer και τραγουδιστές πρώτης γραμμής. Ο Χρήστος Μουστάκας σε ξεκαρδιστικά κι απρόβλεπτα γνώριμα κι ολόφρεσκα νούμερα. Ο Γιώργος Στιβανάκης κομπέρ του παραδείσου. Ο Μπάμπης Γούσιας το θεατρικό μας στήριγμα σ ένα ανατρεπτικό μάθημα Ελληνικής Ιστορίας. Ο γόης Σάκης Καραθανάσης σε ιστορίες άλλων εποχών. Ο Jerome Kaluta ραπάρει με «Λίζα και κορνίζα» σε mix με James Brown. Ο λατρεμένος μου τραγουδιστής Κώστας Μπουγιώτης ενώνεται με τους αγγέλους μας και ο επαναστάτης Χρήστος Γεροντίδης σε αθάνατα ντουέτα με το δάσκαλο.

Στα πιάνα ο Άρης Βλάχος -λέμε και υπέροχα δικά του τραγούδια -κι εγώ κι όποιος άλλος δύναται. Στην κιθάρα τζαμάρει ο νεότατος και πολυτάλαντος Δημήτρης Σιούμπος. Παίζουμε όλοι ντραμς, κρουστά, κιθάρες, πιανίκες, αρμόνια και άρπα. Μας έντυσε από το βεστιάριο μαγικά η πολυβραβευμένη Έβελυν Σιούπη που τώρα θα κάψει τα βραβεία της και τα φώτα τα έκανε ο Δημήτρης Στίγκας μαζί μ’ εμένα. Σκηνοθέτησα με βοηθό χορογράφο τον Γιώργο Στιβανάκη.

Άφησα τελευταίες και δύο εξαιρετικές κυρίες. Η ερωτική και τόσο ιδιαίτερη Κρινιώ Νικολάου και η φωνή της ελπίδας μου που ονομάζεται Αναστασία Έδεν και την περίμενα χρόνια.

Ανοίγουμε Τρίτη ανήμερα Χριστουγέννων.

Θα παίζουμε Παρασκευή και Σάββατο και κατ’ εξαίρεση και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Δικός σας χρόνια,
Σταμάτης

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Κραουνάκης
Βοηθός σκηνοθέτη-χορογράφος: Γιώργος Στιβανάκης
Μουσική διεύθυνση: Άρης Βλάχος
Ήχος: Κώστας Σωτηρίου
Φωτισμοί: Σταμάτης Κραουνάκης - Δημήτρης Στίγκας
Φωτιστής: Δημήτρης Στίγκας
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Σχεδιασμός προγράμματος: Χρήστος Μουστάκας
Φωτογραφίες: Κώστας Φραγκόπουλος.

Παίζουν και τραγουδούν:
Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Γεροντίδης, Μπάμπης Γούσιας, Jerome Kaluta, Σάκης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης και οι κυρίες Κρινιώ Νικολάου και Αναστασία Έδεν.

Παίζουν οι μουσικοί:
Στα δύο πιάνα ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Άρης Βλάχος
Δημήτρης Σιούμπος : Ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα
Αναστασία Έδεν: άρπα

Αναδημοσίευση από δελτίο τύπου.
Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 15€

Νεανικό (έως 26 ετών): 10€

Κάτοχοι Persona Κάρτα: 10€

Τιμή ποτού: 7€

Τιμή μπύρας, κρασιού: 4€

Τιμή αναψυκτικού: 3€

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017