Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

SNF Nostos 2023

Summer Nostos Festival

SNF Nostos 2023

0.0
Περιγραφή
To SNF Nostos, η καθιερωμένη ανοιχτή εκδήλωση του καλοκαιριού που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και περιλαμβάνει συζητήσεις, ομιλίες, μουσική, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλους, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τις 21, 22 και 23 Ιουνίου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του SNF Nostos Health 2022, η υγεία παραμένει στο επίκεντρο της προσοχής, αυτή τη φορά όμως στρέφοντας το βλέμμα στο μείζονος σημασίας θέμα: την ψυχική υγεία. Η φροντίδα της ψυχικής υγείας αποτελεί θεμελιώδες ζητούμενο του ανθρώπου και κυρίως των νέων. Είναι πια καιρός να μιλήσουμε ανοιχτά και σε όλα τα επίπεδα για την ψυχική υγεία και το στίγμα της ψυχικής ασθένειας.

Με γνώμονα και πίστη στον διάλογο, το SNF Nostos 2023 ξεκινάει αλλά παράλληλα συνεχίζει τη δράση του από εκεί που την τελείωσε τον Ιούνιο του 2022. H πρωτοβουλία του ΙΣΝ για ανοιχτό διάλογο με το κοινό, SNF Dialogues, που συντονίζει και επιμελείται η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου, θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη των συζητήσεων με θέμα την ψυχική υγεία.

Με διάθεση να ξεφύγει από την επιδερμική ανάλυση του ζητήματος και σκοπό να εμβαθύνει στις έρευνες, τα δεδομένα, τις απόψεις ειδικών από όλο τον κόσμο αλλά και να παρουσιάσει την εξέλιξη της επιστήμης στον τομέα της ψυχικής υγείας, το SNF Nostos Conference 2023 θα εξετάσει πλήθος παραμέτρων με σκοπό να συμβάλει στην καλύτερη αντιμετώπιση ενός ζητήματος που απασχολεί όλους εμάς και κυρίως τη νέα γενιά. Με την πολύτιμη συμμετοχή του δημοσιογραφικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development) και τη συμμετοχή νέων από όλο τον κόσμο, το ζήτημα της ψυχικής υγείας θα εξεταστεί σφαιρικά, ανατρεπτικά και πάντα με γνώμονα και επίκεντρο τον άνθρωπο. Παράλληλα, η δράση της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ στον τομέα της ψυχικής υγείας αποτελεί μία σημαντική πηγή περιεχομένου σε επιστημονικό και ερευνητικό επίπεδο που θα φέρει στη συζήτηση έγκυρες πληροφορίες, νέα δεδομένα και εμπεριστατωμένες παρατηρήσεις που ενδεχομένως να ακουστούν για πρώτη φορά σε μία ανοιχτή εκδήλωση τέτοιου βεληνεκούς.

Το SNF Nostos όμως δεν σταματάει εδώ. Παράλληλες δράσεις, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, διαδραστικές εμπειρίες και φυσικά ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου SNF Nostos Run στις 23 Ιουνίου, που υλοποιείται με τη συνεργασία της ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος, θα εμπλουτίσουν τις ημέρες του φεστιβάλ και θα προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους.  

Δείτε που παίζεται (1)

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo