Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Θέατρο
-
"Sleuth" - (Σλουθ) του Anthony Shaffer
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
"Sleuth" - (Σλουθ) του Anthony Shaffer
0.0
Περιγραφή
Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της περσινής χρονιάς  ανοίγει ξανά τη θεατρική περίοδο 2010-2011 στο Θέατρο Αθηνών.

Με όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός πρωτοκλασάτου θρίλερ το αριστούργημα του Άντονι Σάφερ (Anthony Shaffer) με τίτλο «Σλουθ» (Sleuth), θα παρουσιάζεται από 7 Οκτωβρίου στο  Θέατρο Αθηνών, από  δύο σημαντικούς ηθοποιούς που εκτός της θεατρικής τους σύμπραξης στη σκηνή υπογράφουν και τη σκηνοθετική επιμέλεια της εν λόγω παράστασης .

Τολμηρές ανατροπές στην πλοκή που κόβουν την ανάσα και ξεγελούν με απρόβλεπτο τρόπο. Σασπένς και αγωνία που αφθονούν. Διαμάχη και φθόνος ανάμεσα σε έναν ώριμο και έναν νεότερο άνδρα. Η μέχρι τελικής πτώσης σύγκρουση δύο ανδρών με έντονα στοιχεία χιούμορ που έχει ως στόχο την κατάκτηση μιας γυναίκας και την κοινωνική καταξίωσή τους.

Ο Γιώργος Κιμούλης στο ρόλο του μηχανορράφου Άντριου Γουάικ και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο ρόλο του νεότερου άνδρα, του Μίλον Τιντλ αποτελούν ένα εκρηκτικό θεατρικό δίδυμο. Εκεί που ο θύτης γίνεται το θύμα και εκεί που το θύμα εκδικείται τον θύτη,  οι δυο άντρες συναινούν σε ένα ευφυές μεν  αλλά σχεδόν αυτοκαταστροφικό παιχνίδι στο οποίο οι ρόλοι συχνά αντιστρέφονται.

Συντελεστές:
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Κιμούλης - Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Ιωάννα Τιμοθεάδου
Φωτισμοί: Μπάμπης Αρώνης
Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Πλατεία Α: 25€
Φοιτητικό: 16€
Λαϊκή απογευματινή - Κάθε Σάββατο: 20€

Κάθε Πέμπτη οι θεατές άνω των 60 ετών καθώς και οι νέοι μέχρι 25ετών,με την επίδειξη ταυτότητας, θα πληρώνουν την αντίτιμο του φοιτητικού εισιτηρίου, ήτοι, 16€.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017