Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Σεμινάριο θεατρικού κλόουν "Σώσε τη ζωή σου!"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Σεμινάριο θεατρικού κλόουν "Σώσε τη ζωή σου!"

0.0
Περιγραφή
Οι ηθοποιοί Francisco Brito και Νάντια Καβουλάκου, που διδάσκουν μαζί την τέχνη του κλόουν από το 2008, επιστρέφουν στον Κινητήρα για ένα καλοκαιρινό σεμινάριο θεατρικού κλόουν.

Ο κλόουν είναι αθώος σαν παιδί με αστείρευτη διάθεση για παιχνίδι. Αποδέχεται κι αγαπά την αποτυχία, τα προβλήματα και τις αδυναμίες του: είναι τα εργαλεία που έχει στη βαλίτσα του για να φέρει το γέλιο. Ο κλόουν αγαπά, αληθινά και γενναιόδωρα, χωρίς διακρίσεις και όρια.

Σε αυτό το σεμινάριο πάνω από όλα θα παίξουμε και θα γελάσουμε με την καρδιά μας. Μέσα από ομαδικά παιχνίδια και ασκήσεις χαλάρωσης, συγκέντρωσης και εμπιστοσύνης θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε άνετα, ώστε να απελευθερώσουμε μπροστά στους άλλους τον αυθορμητισμό, την αλήθεια μας και την εσωτερική μας "τρέλα". Μέσα από απλές ασκήσεις και τεχνικές, θα εξερευνήσουμε τις ιδιαιτερότητες, τη φαντασία και το χιούμορ του πνεύματος, του σώματος και της φωνής μας. Θα δουλέψουμε πάνω στην παρουσία, το timing, την κωμική απλότητα και θα εξασκηθούμε αυτοσχεδιάζοντας σε μια βασική δομή σόλο και ντουέτο. Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει μια ανοιχτή παρουσίαση της δουλειάς σε κοινό. 

Η ανοιχτή παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21:30.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Κόστος συμμετοχής: 90€ (10% έκπτωση σε κατόχους κάρτας ανεργίας)

Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 ή στο [email protected]

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017