Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Θέατρο

''Σεληνιασμός'' του Ζορζ Σιμενόν

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

''Σεληνιασμός'' του Ζορζ Σιμενόν

0.0
Περιγραφή
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή φιλοξενεί την θεατρική παράσταση "Σεληνιασμός", βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ζορζ Σιμενόν. 

Ένα από τα καλύτερα "σκοτεινά" μυθιστορήματα του Σιμενόν για την κατάπτωση και την τρέλα, διαδραματίζεται στην Αφρική, στην γαλλική αποικία της Γκαμπόν. Ένας νέος Γάλλος ερωτεύεται την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο οποίο μόλις έχει γίνει ένας μυστηριώδης φόνος. Η Αντέλ, βασική ύποπτη, τον πείθει να ξεκινήσουν ένα μεγάλο και δύσκολο ταξίδι στην ενδοχώρα. Η ζούγκλα, ο πυρετός, οι υποψίες και η παράφορη ζήλια οδηγούν τον νέο σε ένα κρεσέντο ψυχικής διαταραχής που καταλήγει στην παραφροσύνη.

Με τεχνικές που συνδυάζουν την αφήγηση και την αναπαράσταση, το μυθιστόρημα θα ζωντανέψει μπροστά μας, μεταφέροντας την αισθησιακή και επικίνδυνη ατμόσφαιρα της αφρικανικής ενδοχώρας, τα πάθη των ανθρώπων και την εξωτική αγριάδα του αφρικανικού πολιτισμού.

Δεκατέσσερεις φοιτητές από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Τεχνών Εκατό με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Κουρούμπαλη αναλαμβάνουν το δύσκολο αυτό έργο.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Αργυρώ Μακάρωφ
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουρούμπαλης
Παραγωγή: Dryhoney

Παίζουν οι ηθοποιοί-σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Τεχνών Εκατό (αλφαβητικά): Χάρης Άννης, Δημήτρης Γαλανάκης, Γιάννης Γκολόης, Μαρία Ιωαννίδου, Άννα Καβάκα, Βασιλική Κουργιαλή, Ειρήνη Κυρλάκη, Φωτεινή Λευκοπούλου, Μανόλης Πίτερης, Ανέστης Σιχονίδης, Μαρία Τσιάκκα, Χρήστος Τσίγκος, Αναστασία Τσουκαλά, Αθηνά Ψευτούδη

Με την αρωγή της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Τεχνών Εκατό

Η παράσταση απευθύνεται σε κοινό 8 ετών και άνω.  

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη, με απαραίτητη ηλεκτρονική προκράτηση

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo