Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Scorpions "Once in a Lifetime"
Συναυλίες - Live
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Scorpions "Once in a Lifetime"
0.0
Περιγραφή
Ο Ιούλιος του 2018 θα είναι μια σημαντική στιγμή για τους Scorpions αλλά και τους χιλιάδες φίλους τους σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ελλάδα.

Γιατί για πρώτη φορά το συγκρότημα θα τραγουδήσει σε ένα από τα ομορφότερα στάδια του κόσμου, στο Καλλιμάρμαρο, στο στάδιο που αναβίωσαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896 και εκεί που πάντα καταλήγει κάθε χρόνο ο αυθεντικός μαραθώνιος της Αθήνας.

Οι Scorpions στο άκουσμα και μόνο της ιδέας ενθουσιάστηκαν! Αλλά και ο τίτλος της βραδιάς, "Once in a Lifetime", δεν είναι τυχαίος, μιας και οι εκπλήξεις δεν σταματούν στην επιλογή του μοναδικού αυτού χώρου! Τη συναυλία θα ανοίξει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, παρουσιάζοντας με συμφωνικό ήχο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των διάσημων σκορπιών.

Για πρώτη φορά επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε 2 από τα πιο διάσημα τραγούδια των Scorpions με τη συμμετοχή παιδικής χορωδίας. Και φυσικά, το αγαπημένο μας συγκρότημα θα χαρίσει στο ελληνικό κοινό μια μοναδική ροκ συναυλία, αντάξια της καριέρας του.

Οι πόρτες ανοίγουν: 17.00
21.00 Κρατική Ορχήστρα Αθηνών 
22.00 Scorpions

Δείτε που παίζεται (1)
Φωτογραφίες & Βίντεο (5)
Πρόγραμμα (1)
Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Τιμές εισιτήριων:
VIP Κάτω 80€ / VIP Άνω 60€ / Α' Ζώνη Κάτω 60€ / Α' Ζώνη Άνω 40€ / Κάτω Διάζωμα 40€ / Άνω Διάζωμα 25€ / Gold Αρένα 60€ / Αρένα 35€ / Φοιτητικά - Ανέργων- Παιδικά Αρένα 28€ & Άνω Διάζωμα 18€

Προπώληση: σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, Ticket Services - Πανεπιστημίου 39, τηλεφωνικά στο 210 7234567 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017