Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί
Προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες στη Δανειστική Βιβλιοθήκη Καίτη Λασκαρίδη
Νήπια (3 έως και 5 ετών), Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Έφηβοι (13 έως και 17 ετών), Διαλεξεις - Σεμιναρια, Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις, Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις
Προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες στη Δανειστική Βιβλιοθήκη Καίτη Λασκαρίδη
0.0
Περιγραφή
Με μεγάλη χαρά το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Δανειστικής Βιβλιοθήκης "Καίτη Λασκαρίδη", με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Προγράμματα για παιδιά νηπιακής έως και εφηβικής ηλικίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν, θα φέρουν για μία ακόμη χρονιά τους μικρούς μας φίλους κοντά στα βιβλία, θα ταξιδέψουν στον φανταστικό τους κόσμο, θα διασκεδάσουν και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Δραστηριότητες γύρω από το βιβλίο προσφέρονται και σε ενήλικες που αγαπούν το διάβασμα ή θέλουν να το αγαπήσουν, μέσα από προγράμματα που επίσης προσφέρονται δωρεάν, στον φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης μας.

Παράλληλα, βιβλιοπαρουσιάσεις για μικρούς και μεγάλους θα φέρουν κοντά μας αγαπημένους συγγραφείς που θα μιλήσουν για το έργο τους καθ' όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων.

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Δείτε που παίζεται (1)

NOT Th: https://www.artandlife.gr/athens/events/programmata_gia_paidia_efiboys_kai_enilikes_sti_daneistiki_bibliothiki_kaiti_laskaridi

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Για τη συμμετοχή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, απαραίτητη είναι η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας. 
Πληροφορίες: 216 9003740 (Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00, κα Δεδετζή)
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017