Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
Προβολή ταινίας: Ξυπόλητοι στο Παρίσι - Lost in Paris
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Προβολή ταινίας: Ξυπόλητοι στο Παρίσι - Lost in Paris
0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 83',   Ετος Παραγωγής: 2016,   Χώρα παραγωγής: Γαλλία, Βέλγιο

Οι humanlinks και ο κινηματογράφος "Μικρόκοσμος" ( Λεωφόρος Συγγρού 106 ) μας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας "Lost in Paris" την Τετάρτη 16/1 και ώρα 17:00.

Σκηνοθεσία: Dominique Abel, Fiona Gordon
Σενάριο: Dominique Abel, Fiona Gordon
Πρωταγωνιστούν: Fiona Gordon, Dominique Abel, Emmanuelle Riva, Pierre Richard

Η ήρεμη ζωή της Φιόνα που εργάζεται σαν βιβλιοθηκάριος σε μια ήσυχη μικρή Καναδική πόλη, αναστατώνεται όταν λαμβάνει ένα αγωνιώδες γράμμα από την 93χρονη θεία της που ζει στο Παρίσι. Η Φιόνα παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για να την συναντήσει, αλλά μόλις φτάνει στο Παρίσι, ανακαλύπτει ότι η θεία της έχει εξαφανιστεί. Μετά από μία αλυσίδα κυνηγητών και μικρών καταστροφών, συναντά τον Ντομ έναν παράδοξο και ελκυστικό άστεγο που δεν την αφήνει σε ησυχία. Μία μαγευτική ιστορία κάποιων ιδιαίτερων ανθρώπων που αναζητούν την αγάπη, ενώ βρίσκονται χαμένοι και ξυπόλητοι στο Παρίσι, την πόλη του φωτός. 

• Οι "Humanlinks - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι" είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο "Μικρόκοσμος" με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του "Μικρόκοσμος". 

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017