Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
Προβολή "Στη Ράχη του Διαβόλου" του Guillermo Del Toro
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Προβολή "Στη Ράχη του Διαβόλου" του Guillermo Del Toro
0.0
Περιγραφή
Η ARTENS και η Κινηματογραφική της ομάδα θα προβάλουν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:15, την ισπανο-μεξικανική ταινία τρόμου του Guillermo Del Toro "Στη Ράχη του Διαβόλου" (El Espinazo Del Diablo), που προβλήθηκε το 2001.

Τρίτη κατά σειρά ταινία του δημιουργού της, το αριστούργημα αυτό είναι και η ιδανική ταινία του Φανταστικού Σινεμά. Το φόντο του τέλους του Ισπανικού Εμφυλίου και η ποίηση, μας οδηγούν στο συνδυασμό του πολιτικού φόβου με τον παιδικό εφιάλτη. Έτσι, ο μελλοντικός δημιουργός του "Λαβυρίνθου Του Πάνα" και της "Μορφής του Νερού", αγγίζει τόσο το επίπεδο των ταινιών του Γερμανικού Εξπρεσιονισμού όσο και το θρυλικό Πνεύμα του Μελισσιού (1973) του Βικτόρ Ερίθε. Η Ράχη του Διαβόλου είναι η πιο ολοκληρωμένη και η πιο αγαπημένη του ταινία.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και παραγωγός της ταινίας είναι ο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Τη μουσική έγραψε ο σπουδαίος Χαβιέρ Ναβαρρέτε και πρωταγωνιστούν οι Μαρίζα Παρέδες και Εντουάρντο Νοριέγα.

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 22:15. Η ταινία διαρκεί 1 ώρα και 43 λεπτά. Θα προηγηθεί σύντομη εισαγωγή από τον εισηγητή των Σεμιναρίων Κινηματογράφου της ARTENS Πάνο Παππά.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Κρατήσεις θέσεων: στο τηλέφωνο της ARTENS: 210 33 17 312 ή στο email: [email protected]

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017