Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

"Ποιος κρατάει το φανάρι" στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
ξενάγηση (Διάφορα)

"Ποιος κρατάει το φανάρι" στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 60'

Τι ονειρευόταν ο Γάλλος επιχειρηματίας του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας; Ποιες ήταν οι συνθήκες εργασίας για τους εργάτες; Αλήθεια, δούλευαν στο εργοστάσιο γυναίκες; Τι δουλειά είχε ένας γιατρός στο εργοστάσιο; Ποιο ήταν το καθιερωμένο δρομολόγιο ενός φανοκόρου;

Η θεατρική ξενάγηση "Ποιος κρατάει το φανάρι" επιστρέφει στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλώντας γι’ ακόμη μια φορά τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο και την ιστορία του με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Μέσα από μια πρωτότυπη θεατρική διαδρομή με ξεναγό τον ηθοποιό-ερμηνευτή Χρήστο Χριστόπουλο από την ομάδα θεάτρου "Ανεμόμυλοι", οι επισκέπτες θα κινηθούν στους βιομηχανικούς χώρους, θα ταξιδέψουν στις εποχές και θα ανακαλύψουν βιωματικά την ιστορία του παλιού εργοστασίου και τη γραμμή παραγωγής του φωταερίου ζωντανεύοντας τις μνήμες των ανθρώπων που συνέδεσαν τη ζωή τους με το εργοστάσιο και την περιοχή του Γκαζοχωρίου.

Η θεατρική ξενάγηση είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις τεχνικές του museum theater και απευθύνεται σε ενήλικο κοινό. Ανακαλύψτε την ιστορία του εργοστασίου που έδωσε φως και ενέργεια στην Αθήνα για σχεδόν 130 χρόνια, αποτελώντας σπουδαίο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας της πόλης, με τον πιο συναρπαστικό τρόπο!

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 10€ / άτομο
Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva.gr και το δίκτυο των μεταπωλητών του. Δεν θα λειτουργούν φυσικά εκδοτήρια τις ημέρες της διεξαγωγής των παραστάσεων.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo