Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

Ποδηλατοβόλτα στον Δήμο Ζωγράφου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ποδηλατοβόλτα στον Δήμο Ζωγράφου

0.0
Περιγραφή
Φοράμε το κράνος μας, παίρνουμε το ποδήλατό μας και πάμε «Ποδηλατοβόλτα».

Το Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου προγραμματίζει Ποδηλατο-βόλτα, εντός των ορίων του Δήμου, για το πρωινό της Κυριακής 24 Μαΐου 2015. Η εκδήλωση είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι δωρεάν και διοργανώνεται με σκοπό να απολαύσουμε την βόλτα μέσα στην ελεύθερη από αυτοκίνητα πόλη μας, να ενισχύσουμε τη δυναμική του ποδηλάτου ως καθημερινού μέσου μεταφοράς και να ενημερώσουμε όλους για τη θετική συμβολή του στην ψυχική και σωματική υγεία.

Το πρόγραμμα και οι διαδρομές που σχεδιάζονται, απευθύνονται σε αθλητές-ερασιτέχνες ποδηλάτες από 12 χρονών και άνω, καθώς επίσης και σε οικογένειες, παιδιά, γιατί το ποδήλατο ταιριάζει σε κάθε ηλικία..!

Ημ/νια : Κυριακή 24 Μαΐου 2015
Εκκίνηση και τερματισμός: πλατεία Γαρδένια
Ώρα εκκίνησης : 11.00 πμ

Οι διαδρομές θα είναι οι εξής:
Α) Ενηλίκων- ερασιτεχνών αθλητών: Πλ. Γαρδένια (εκκίνηση) - Λ. Παπάγου - Γ. Παπανδρέου - Ευδήλου (πλ/Ελευθερίας) - Αγήνορος - Γ. Παπανδρέου - Ούλωφ Πάλμε - Γρ. Αυξεντίου (αναστροφή) - Ούλωφ Πάλμε - Λ. Παπάγου - Πλ. Γαρδένια (τερματισμός). Για την συμμετοχή παιδιών από 12–18 χρονών στην συγκεκριμένη διαδρομή, απαραίτητη είναι η υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα
Β) Οικογενειών-Παιδιών: Λ. Παπάγου (άνοδος-κάθοδος, 3 χιλ.). Για την συμμετοχή παιδιών κάτω των 18 ετών χωρίς συνοδό, απαραίτητη η υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα κατατίθεται την ημέρα του αγώνα και θα φέρει απαραίτητα την υπογραφή του γονέα-κηδεμόνα. Οι γονείς και οι κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται αποκλειστικά την ευθύνη για την συμμετοχή των παιδιών που έχουν στην κηδεμονία τους.

Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας που θα προκύψει.

Εγγραφές θα γίνονται την ημέρα της «Ποδηλατοβόλτας» ώρες από 10.00 έως 10.30 π.μ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021